Jak kupiłam go na allegro to skończył 4 miesiące ![]()
Świetnie to wygląda i pewnie się tak się przesuwa jak jednoczęściowy . Muszę moją mamę zapytać czy mi takie zrobi na maszynie ![]()
![]()
Naprawdę genialne
Takich jeszcze nie widziałam
@Mama03 rewelacja! Aż szkoda, że wcześniej nie wiedziałam że takie są ![]()
Te sa swietne, szkoda jedynie , ze sa takie dlugasne . Ciekawe czy jest opcja zamowienia nieco krotszych . Jednak lubie widziec małą mimo wszytsko , chociaz tak czy siak mala coraz czesciej laduje u mnie w wyrku ![]()
Dlatego wlasnie zastanawiam sie nad takimi sciankami do lozka , zeby jak wstanie szybciej a ja sie nie obudze to zeby nie uciekla ![]()
O cos takiego
I to jest super obcja jak masz mamę która umie Szyć to za małe pieniądze takie sobie sprawisz, a takie ochraniacze sa świetne i bezpieczne bo całe szczebelki są zabezpieczone i nie ma zagrożenia u dziecka że się udusi jak śpi .
@JoannaMP ja też chciałam kupić sobie taką barierkę do łóżka można wledy spać bez strachu że dziecko spadnie.
Ja miałam zwykłe osłony, cienkie ale wymieniłam na warkocz i dodałam korderke zaczepiona na ramy.
A ja właśnie myślałam o takiej a potem mąż mi odradził bo ona też jakaś super wysoka nie jest i jak dziecko będzie kambinowac to z większej wysokości może spaść. Ale jest to super dla malucha które jeszcze nie chodzi tylko pełza lub czworakuje
Ja mam taki mocno mocowany teraz do szczebelek i nie ma szans aby coś się stało
Miałam ochraniacz do łóżeczka od urodzenia. Bawełniany. Sprawdził się najlepiej nie zabierał miejsca w łóżeczku jak np. Warkocz. Syn był bardzo ruchliwy. Gdyby nie ochraniacz to by lądował głową na szczeblach. Teraz też bede miala taki zestaw do łóżeczka kupiłam na allegro.
Dziś przeglądałam aplikację Sinsay i jest ochraniacz do łóżeczka o długości 180cm (na połowę łóżeczka) w Kubusia Puchatka
Ja tak mało tam kupuje a widzę że ciekawe promocje tam są
W Sinsay są fajne i przydatne rzeczy w dziale dom, kuchnia czy dziecko
Ja też mam warkocz ale teraz jak synek próbuje siadać to mi wali główką w szczebelki…jak się przewraca…warkocz już służy nam raczej jako ozdoba bo nie chroni go przed obijaniem już.
Ja ten warkocz rozplotlam i nim szczebelki przeplatam. Teraz czekam na kolejny aby dołożyć.
Widzialam właśnie ten ochraniacz w sinsay. Ja kupiłam na allegro komplet pościel + prześcieradło+ ochranicz za około 89 zł.
Super są te
łóżeczko bezpieczne i ładne przy okazji
@Mama.urwisa a ja się trochę Sinsay rozczarowałam , tzn. działem niemowlęcym
albo tak trafiłam albo nie wiem kto to szył te ubranka
zamówiłam geterki r.68 a są mniejsze niż hm 62
na pewno nie jest to 68… wzięłam body r.68 a przyszły tak szerokie że moja 9 latka by je prawie wcisnęła ![]()
![]()
![]()
Rozmiary z sinsay to loteria i jeszcze trzeba brać pod uwagę że się skurczą w praniu… zamówiłam body, śpioszki i bluzę 74, śpioszki i body po praniu są w sam raz a bluza to chyba za 3 miesiące będzie dobra …. No i dodatkowo po jednych śpioszkach synek dostał uczulenia ![]()