Ochraniacze do łóżeczka

Jak kupiłam go na allegro to skończył 4 miesiące :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Świetnie to wygląda i pewnie się tak się przesuwa jak jednoczęściowy . Muszę moją mamę zapytać czy mi takie zrobi na maszynie :rofl::sunglasses:

1 polubienie

Naprawdę genialne

Takich jeszcze nie widziałam

@Mama03 rewelacja! Aż szkoda, że wcześniej nie wiedziałam że takie są :face_with_peeking_eye:

Te sa swietne, szkoda jedynie , ze sa takie dlugasne . Ciekawe czy jest opcja zamowienia nieco krotszych . Jednak lubie widziec małą mimo wszytsko , chociaz tak czy siak mala coraz czesciej laduje u mnie w wyrku :see_no_evil:
Dlatego wlasnie zastanawiam sie nad takimi sciankami do lozka , zeby jak wstanie szybciej a ja sie nie obudze to zeby nie uciekla :see_no_evil:
O cos takiego

1 polubienie

I to jest super obcja jak masz mamę która umie Szyć to za małe pieniądze takie sobie sprawisz, a takie ochraniacze sa świetne i bezpieczne bo całe szczebelki są zabezpieczone i nie ma zagrożenia u dziecka że się udusi jak śpi .
@JoannaMP ja też chciałam kupić sobie taką barierkę do łóżka można wledy spać bez strachu że dziecko spadnie.

1 polubienie

Ja miałam zwykłe osłony, cienkie ale wymieniłam na warkocz i dodałam korderke zaczepiona na ramy.

1 polubienie

A ja właśnie myślałam o takiej a potem mąż mi odradził bo ona też jakaś super wysoka nie jest i jak dziecko będzie kambinowac to z większej wysokości może spaść. Ale jest to super dla malucha które jeszcze nie chodzi tylko pełza lub czworakuje

Ja mam taki mocno mocowany teraz do szczebelek i nie ma szans aby coś się stało

Miałam ochraniacz do łóżeczka od urodzenia. Bawełniany. Sprawdził się najlepiej nie zabierał miejsca w łóżeczku jak np. Warkocz. Syn był bardzo ruchliwy. Gdyby nie ochraniacz to by lądował głową na szczeblach. Teraz też bede miala taki zestaw do łóżeczka kupiłam na allegro.

1 polubienie

Dziś przeglądałam aplikację Sinsay i jest ochraniacz do łóżeczka o długości 180cm (na połowę łóżeczka) w Kubusia Puchatka

1 polubienie

Ja tak mało tam kupuje a widzę że ciekawe promocje tam są

1 polubienie

W Sinsay są fajne i przydatne rzeczy w dziale dom, kuchnia czy dziecko

Ja też mam warkocz ale teraz jak synek próbuje siadać to mi wali główką w szczebelki…jak się przewraca…warkocz już służy nam raczej jako ozdoba bo nie chroni go przed obijaniem już.

1 polubienie

Ja ten warkocz rozplotlam i nim szczebelki przeplatam. Teraz czekam na kolejny aby dołożyć.

Widzialam właśnie ten ochraniacz w sinsay. Ja kupiłam na allegro komplet pościel + prześcieradło+ ochranicz za około 89 zł.

1 polubienie

Super są te :slight_smile: łóżeczko bezpieczne i ładne przy okazji

@Mama.urwisa a ja się trochę Sinsay rozczarowałam , tzn. działem niemowlęcym :joy: albo tak trafiłam albo nie wiem kto to szył te ubranka :joy: zamówiłam geterki r.68 a są mniejsze niż hm 62 :thinking: na pewno nie jest to 68… wzięłam body r.68 a przyszły tak szerokie że moja 9 latka by je prawie wcisnęła :joy::joy::joy:

Rozmiary z sinsay to loteria i jeszcze trzeba brać pod uwagę że się skurczą w praniu… zamówiłam body, śpioszki i bluzę 74, śpioszki i body po praniu są w sam raz a bluza to chyba za 3 miesiące będzie dobra …. No i dodatkowo po jednych śpioszkach synek dostał uczulenia :frowning: