Ochraniacze do łóżeczka

Hahaha zakładają że dzieci może być w tym rozmiarze pulpecikiem albo mega fit i robią dwie wersje :joy:

1 polubienie

Hahah dokładnie i żeby dzieci nie były pokrzywdzone że nie ma dla nich ubrań są różne wielkości ubranek któreś napewno założy :joy:

1 polubienie

Haha możliwe xd u nas akurat mamy pulpecika :rofl::rofl::rofl:

Ooo tak jak będę się urządzać niedługo to mi się podobają właśnie rzeczy z Sinsay do domu czy nieraz nawet pepcko

Nooo Sinsay ma naprawdę bardzo dużo fajnych dodatków do mieszkania/domu

Dokładnie aż ciężko się zdecydować

Bawelniany ochraniacz. Możesz kupić na allegro. Nie polecam ochraniaczy typu warkocz. My aktualnie kupilsmy cały komplet do łóżeczka ochraniacz + pościel+baldachim.

1 polubienie

Dla czego tego nie polecasz,?

Zajmuje dużo przestrzeni w łóżeczku.

Też nie jestem za warkoczem, jak dla mnie to nie spełnia on żadnej funkcji, dziecko i tak włoży nogi między szczebelki, wyrzuci smoczek czy uderzy głową o szczebelki.

Racja , ja na początku myślałam o tym warkoczu bo jest dość popularny . Ale później właśnie pomyślałam, że jedyna jego funkcja jest ozdobna bo i tak nic nie chroni tak naprawdę .

Ja chciałam kupić jakiś ochraniacz ale te fajne były zazwyczaj tylko na połowę wielkości łóżeczka a synek teraz tak się przemieszcza że czasami ma głowę tam gdzie zawsze nogi więc jednak wstrzymałam się z zakupem. Czasami muszę wieczorem mu wyciągać nogę z przestrzeni pomiędzy szczebelkami :see_no_evil: ale to już sporadycznie. Wcześniej chciałam zamówić ochraniacz bo uderzał głową o szczebelki ale poczekałam z zamówieniem 2-3 dni i zaczął stabilnie trzymać głowę na brzuszku więc zrezygnowałam z zakupu. Jedyne co to właśnie problem ze smoczkami, że sobie wyrzuca

Ja właśnie kupował dwa z tego względu

Ja warkocz rozplątałam i poprzeplatalam nim szczebelki. Mam dwa rzędy na dole przy materacu i jeden na górze barierki

Ja może bym kupiła 2 ale w dzień synek ma drzemki w łóżeczku turystycznym i tam tego problemu nie ma. A łóżeczko ze szczebelkami mamy w sypialni

O w sumie fajny pomysł . Nie wpadłabym na to .

1 polubienie

To ja kupiłam do sypialni, a wdziej sypia koło mnie w łóżku :smiling_face: Ale już niedługo będzie w żłobku. U teściowej kupiła warkocz ale też jest na pół łóżeczka tylko :face_with_peeking_eye: ale teraz to bardziej chyba do dekoracji bo już nie wali główką w szczebelki

Ja go też zostawiłam jako dekoracja , jakoś miałam sentyment hahah

A tak szczerze to mi się to tak najmniej zawsze podobało