Nowy standard opieki okoloporodowej

Mi pokazywało dziś na FB że jest dzień rodziny

A to my w pracy sprawdzaliśmy czasami kalendarz świąt nietypowych i czasami obchodziliśmy np dzień kawy, dzień sernika, chcieliśmy obchodzić dzień drzemki w pracy ale tego dnia akurat mieliśmy dużo pracy :joy:

Oo jaki fajny pomysł! Byłam kierownikiem w dwóch miejscach, szkoda że nie wpadłam na taki pomysł, na pewno byłoby fajnie :sweat_smile:

My dzień szefa :sweat_smile: wtedy zawsze się szykowało jakiś mały drobiazg dla szefa i dzięki temu zawsze on kupował ciasto i robiliśmy sobie małą posiadówke :sweat_smile::grinning:

1 polubienie

To ja myślałam, że takie dni typu dzień dyni, strażaka to tylko w żłobkach lub przedszkolach

W przedszkolu to co rusz jakiś dzień jest

W przedszkolu mojego syna obchodza kazde swieto i kazdy fajny dzien, np na dzien gofra kazdy robil gofra, na dien nalesnika robili nalesniki, :heart: na dzien zolwia byl dzien morski :heart: to fajna odskocznia dla dni codziennych. Fajnie jesli w pracy tez mozna swietowac takie smieszne dni :wink: np w pierwszy dzien jesieni mieli swietne zajecia z matmy :heart:

2 polubienia

Byl jakis dzien graffiti czy cos takiego :rofl: byla dyskoteka lata 80 i 90 na andrzejki. No serio wszysykie dni robia. Ostatnio nawet robili dzien Swietego Patryka i wszyscy mieli byc na zielono :green_heart:

1 polubienie

Fajnie że mają tyle zajęć i atrakcji. W żłobku widziałam też codziennie coś mają i z tego się cieszę że mały nie będzie się nudził

Ale super tematyczne imprezy :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: zazdrosze im tego :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Mam to samo ! Za kazdym razem gdy dodaja posty z jakiegos tematycznego dnia,warsztatow, mikolajek i innyxh takich to pisze ze chciałabym miec taki dzien :rofl: te Panie sa bardzo kreatywne a co najwazniejsze - dostają pozwolenie i kase zeby to wykonywac :heart: chyba nie bylo pomyslu ktorego by nie zrealizowaly :rofl:

To ja obserwuje ten żłobek co młody Idzie i też są mega kreatywne Panie, cała sala się zmienia w temacie dnia, panie tam z pudełek czy innych rzeczy robią dekoracje i jest to mega

U nas to samo aby usłyszałam płacz dziecka odrazu łzy mi się polały . Miałam cudowną ekipę podczas porodu . Mój lekarz prowadzący mi cc wykonywał a naprawdę Miałam zaufanie do niego .
@Mamina ale mega :heart_eyes: widać panie ze żlobka umieją fajnie powymyslać każdy dzień w żłobku.

Wow! Super pomysłowo i kolorowo :star_struck: dzieciaki mają na bieżąco atrakcje :star_struck:

Z jednej strony to jest super z drugiej strony jak dzień przed wysyłają ci na aplikację informację że dziecko ma być ubrane w takiej w taki sposób to już przestaje być przyjemne

Kazdego 1 dnia miesiąca dostaje “grafik” co do wydarzen czy wycieczek.
Najwczesniej jesteśmy informowani na tydzien przer wydarzeniem ze np na zielono maja byc dzieci ubrane. Gdy jest to cos wiecej niz ubior to zazwyczaj 2 tygodnie wczesniej jest 1 informacja i pozniej tylko przypomnienia. Takze tu akurat ogarnizacja jest na poziomie hard :heart:

A to super, bo u nas takiego grafiku nie ma

Super :heart_eyes: wszystko zależy jaka kadra w danej placówce jest :smiling_face: Ale coraz więcej słyszę o takich właśnie rzeczach w przedszkolach itd

1 polubienie

U synka w żłobku też jest mega dużo atrakcji i aktywności o z tego się bardzo cieszę bo to dzieci rozwija

Ja się cieszę że przynajmniej dzieciaki w żłobku mogą porobić rzeczy których No czasami z rodzicem nie zrobisz.

Ja na przykład osobiście nie znoszę plasteliny i ogólnie tego typu rzeczami jak ja się cieszyłam że ktoś pobawi się z moim dzieckiem tym rzeczami byłam w niebo wzięta