NOWY kolor kubka treningowego LOVI Genius

Szkoda że zrezygnowali z tych kolorków bo są mega

To prawda, ciekawe czemu wycofali, bo myślę że miały by nadal super wzięcie :star_struck:

No właśnie szkoda bo ten morski jest piękny

Tak piękne :wink: muszę właśnie zamówić xd

Ale może jak są kubki niebieskie to talerze tez takie będą :face_with_hand_over_mouth::smiling_face:

Super wyglądałby taki zestaw. Kubek i zestaw naczyń . Podejrzewam, że zrobią do kolekcji.

No takie niebiesciutkie talerzyki i łyżeczki i śliniaczek to by było coś…… mały miał by pod kolor oczu

2 polubienia

@Michaska u nas też póki co niebieskie oczka 🩵 chociaż oczka podobno do 12 miesiąca jeszcze mogą zmienić kolor :sweat_smile:

Piękne takie niebieskie ! , myślę że już się jednak nie zmienią :rofl:

1 polubienie

Oo takie morskie niebieskie talerze to fakt - piękne tez by były :slight_smile:

1 polubienie

U mnie już po i się nie zmienia…., z czego się cieszę bo
Mój mąż i jego rodzina mają ciemne a maluszek ma po mnie :smiling_face_with_three_hearts::face_with_peeking_eye:

Prawda jest taka że o wiele dłużej kolor oczu może się zmienić. Moja starsza miała kolor śledziowy dosłownie taki no to niebieski ale nie do końca a teraz mając 6 zrobiły się szare

Może nas zaskoczą :blush::blush:

To prawda że się zmienią - moje córki miały niebieskie , mlodsza dalej ma - i kazdy mówił że takie zostaną a ja wiedziałam że starszej się zmienią i poki co ma piwne :slight_smile:

Ale już po roczku się nie zmieniają. Zmieniają się do roku. Najlepsze jest to że mój mąż ma brązowe a ja niebieskie i wiedzie było prawdopodobieństwo że będzie miał brązowe

1 polubienie

Właśnie nie. Moja miała bardzo mocno intensywnie niebieskie oczy do czwartego roku życia a później się zmieniły na szare

Hmm zmieniają sie :slight_smile: córce po roku się zmieniły :slight_smile:

1 polubienie

Oooo a sądziłam że do roku się zmienia kolor oczu

Oo supet, idelany kolor dla mojego synka :blue_heart:

To prawda taki bardzo chłopięcy ! Dokładnie takiego brakowało