NOWY kolor kubka treningowego LOVI Genius

@Michaska to u nas podobna konfiguracja :crazy_face: ja mam brązowe, mąż piwne a synek na razie niebieskie :crazy_face: @Anetteso_gmail.com to bardzo późno zmienił się małej kolorek :yum:

U nas jeszcze synek ma trochę czasu na ostateczną klaryfikacje koloru oczu - będzie na pewno niebieski, pytanie w jakim odcieniu. Teraz ma bardzo ciemne. :slightly_smiling_face:

Różnie to jest. Czasami po roku się zmieniają a czasami później. Niektórym dzieciom też w cale sie nie zmieniają tylko mają takie jak przy urodzeniu

1 polubienie

Mój ma teraz takie jasno niebieskie :smiling_face:🩵

Nie wiedziałam , że dzieciom zmieniają się kolory oczu :open_mouth:

Większość dzieciaków rodzi się z niebieskimi oczami a później zmienia się pigment

2 polubienia

To naprawdę nie wiedziałam. Nawet nigdy się nie zastanawiałam nad tym. Myślałam, że odrazu się rodzi człowiek z kolorem oczu .

Moj synek urodził się z niebieskimi i teraz ma przejściowy kolor oczu taki w sumie nie wiadomo jaki- trochę szaro zielone , moja siostra miała najpierw niebieskie, poziej zielone a ostatecznie ma brązowe

2 polubienia

Ile człowiek może się nauczyć na takim forum to naprawdę. To jestem ciekawa jak to będzie u nas z tym kolorem oczu. Ja mam niebieskie, a mąż brązowe.

Oj tam można się dużo dowiedzieć

@Sylwiaa o a myślałam że z niebieskich nie ma szans na zmianę w brązowe :wink: czyli jednak to możliwe

Oj tak to prawda ale może jak poczytają nasze wpisy to wrócą do nich jeszcze albo wprowadzą nowe równie piękne :smiling_face_with_three_hearts:
@daruniax33 mój synek ma 8 miesięcy i już mu wyjasniały z tego pięknego niebieskiego koloru ale niebieski jest i tworzy mu się otoczka ciemniejsza na tęczówce tak jak ja mam pięknie to wygląda mi zawsze mówili że mysleli że to soczewki noszę :grinning:

1 polubienie

U nas też niebieskie, ale brązowe plamki w oku mamy do sprawdzenia

1 polubienie

Z niebieskich u maluszka na każdy kolor może się zmienić :star_struck: tylko w zależności co tam ma w genach zapisane :smiley:

1 polubienie

@SzczesliwaMami no jestem bardzo ciekawa jaki kolor będzie finalnie :heart:

1 polubienie

No ciekawe właśnie, jak dla mnie by mogły zostać xd

1 polubienie

U mnie ciągle dobrze się loguje , ale nie znam też hasła jak by się wylogowało to bym też chyba się nie zalogowała . Ale myślę że się dostaniesz byłaś bardzo aktywna cały miesiąc :smiling_face: u nas miesiąc kwiecień nie należał do najlepszych

Ja znalam haslo, nawet mialam je zapisane. Ale wyskakiwal blad po stronie Lovi. Jakbym wpisywala zle dane. A jak chcialam zresetowac haslo to najpierw maile.nie przychodziły a pozniej link aktywacyjny nie dzialal. Na szczescie naprawili 🩵

Jak się wyklaruje to niecenie daj znać :slight_smile:

Aaa to super że się udało , ja to muszę z tym hasłem coś zrobić bo jak mi się wyloguje to też będzie problem :pleading_face: