@Michaska to u nas podobna konfiguracja
ja mam brązowe, mąż piwne a synek na razie niebieskie
@Anetteso_gmail.com to bardzo późno zmienił się małej kolorek ![]()
U nas jeszcze synek ma trochę czasu na ostateczną klaryfikacje koloru oczu - będzie na pewno niebieski, pytanie w jakim odcieniu. Teraz ma bardzo ciemne. ![]()
Różnie to jest. Czasami po roku się zmieniają a czasami później. Niektórym dzieciom też w cale sie nie zmieniają tylko mają takie jak przy urodzeniu
Mój ma teraz takie jasno niebieskie
🩵
Nie wiedziałam , że dzieciom zmieniają się kolory oczu ![]()
Większość dzieciaków rodzi się z niebieskimi oczami a później zmienia się pigment
To naprawdę nie wiedziałam. Nawet nigdy się nie zastanawiałam nad tym. Myślałam, że odrazu się rodzi człowiek z kolorem oczu .
Moj synek urodził się z niebieskimi i teraz ma przejściowy kolor oczu taki w sumie nie wiadomo jaki- trochę szaro zielone , moja siostra miała najpierw niebieskie, poziej zielone a ostatecznie ma brązowe
Ile człowiek może się nauczyć na takim forum to naprawdę. To jestem ciekawa jak to będzie u nas z tym kolorem oczu. Ja mam niebieskie, a mąż brązowe.
Oj tam można się dużo dowiedzieć
@Sylwiaa o a myślałam że z niebieskich nie ma szans na zmianę w brązowe
czyli jednak to możliwe
Oj tak to prawda ale może jak poczytają nasze wpisy to wrócą do nich jeszcze albo wprowadzą nowe równie piękne ![]()
@daruniax33 mój synek ma 8 miesięcy i już mu wyjasniały z tego pięknego niebieskiego koloru ale niebieski jest i tworzy mu się otoczka ciemniejsza na tęczówce tak jak ja mam pięknie to wygląda mi zawsze mówili że mysleli że to soczewki noszę ![]()
U nas też niebieskie, ale brązowe plamki w oku mamy do sprawdzenia
Z niebieskich u maluszka na każdy kolor może się zmienić
tylko w zależności co tam ma w genach zapisane ![]()
@SzczesliwaMami no jestem bardzo ciekawa jaki kolor będzie finalnie ![]()
No ciekawe właśnie, jak dla mnie by mogły zostać xd
U mnie ciągle dobrze się loguje , ale nie znam też hasła jak by się wylogowało to bym też chyba się nie zalogowała . Ale myślę że się dostaniesz byłaś bardzo aktywna cały miesiąc
u nas miesiąc kwiecień nie należał do najlepszych
Ja znalam haslo, nawet mialam je zapisane. Ale wyskakiwal blad po stronie Lovi. Jakbym wpisywala zle dane. A jak chcialam zresetowac haslo to najpierw maile.nie przychodziły a pozniej link aktywacyjny nie dzialal. Na szczescie naprawili 🩵
Jak się wyklaruje to niecenie daj znać ![]()
Aaa to super że się udało , ja to muszę z tym hasłem coś zrobić bo jak mi się wyloguje to też będzie problem ![]()