NOWY kolor kubka treningowego LOVI Genius

Drogie mamy, z przyjemnością prezentujemy NOWY kolor kubka treningowego LOVI Genius Ultramarine - teraz dostępny w pięknym niebieskim odcieniu :blue_heart:

Zajrzyj tutaj: Kubek treningowy LOVI Genius 150 ml Ultramarine

Kubek treningowy LOVI Genius ma specjalną wkładkę, która spowalnia przepływ wody, dzięki czemu ułatwia naukę picia i zmniejsza ryzyko zachłyśnięcia. Ponadto jest lekki i wygodny, a wkładkę można łatwo wyjąć i przekształcić go w tradycyjny kubeczek otwarty.

Jak Wam się podoba? :blue_heart:

10 polubień

Bardzo ładny kolor :blue_heart: wygląda naprawdę ladnie , Fajnie też, że kubek ma tę wkładkę spowalniającą przy nauce picia to duży plus :+1: No i opcja zmiany w zwykły kubek to super rozwiązanie, bo może posłużyć dłużej :slightly_smiling_face: kolorki baby blue bardzo lubię 🩵

1 polubienie

Wooooowwww ale :star_struck: rewelacja!!! Spełniliście marzenia mam co do koloru baby blue…… mój synek napewno pokocha ten kolor :grin: a ja już się w nim zakochałam …… Może nas zaskoczycie tym kolorem jeszcze w przypadku naczyń do RD :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Przepiekny kolor !
Mam nadzieje ze bedzie w kwietniu do testow, bo inaczej bede zmuszona kupic :blue_heart: jest cudny !

Ale cudowny kolorek dla chlopca moze bedzie wiecej asprtymentu w tym kolorku :wink::gift:

1 polubienie

Boski kolor ! Taki baby blue :smiling_face_with_three_hearts: czekamy na rozową malinke :heart_eyes: dla małych ksiezniczek

Kolorek cudowny , my dostaliśmy do testowania nude , co prawda jeszcze trochę poczeka ale ten niebieski kusi :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

Łoooooo piękny 🩵🩵🩵

Super kolor 🩵 już nie mogę doczekać się rozszerzania diety

Piękny kolorek. Jeszcze ładniejszy niż ten zielony :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Suuper 🩵 bedzie fajnie pasowach do tych niebjeskich smoczkow prime :slight_smile:

Ooo tego mi brakowało :slight_smile: super !

Super że kolor jest pastelowy a nie taki intensywny :crossed_fingers:

O wow! :star_struck:🩵 Cudo! 🩵
Obecnie używamy pistacjowego, super nam się sprawdza, a do tego jest śliczny :star_struck: ale w tym niebieskim kolorze wygląda równie przepięknie! 🩵
Już oczyma wyobraźni widzę, go w tych malutkich paluszkach mojego Synka :star_struck::smiling_face_with_three_hearts: :grin:

No i fajnie, że dodatkowy kolor wszedł do asortymentu. :heart::heart::heart:

Świetnie że marka czyta forum i sugestie czytelniczek. To jest super przyjemne i na pewno zwiększy podaż.

1 polubienie

Ooo tak jestem za tym też baby blue i pudrowy róż 🩵🩷

Ooo piękny kolor :heart_eyes:🩵🩵🩵 uwielbiam takie kolory , jest na prawdę rewelacyjny

Oo ja super kolorek już nawet rozmawiałyśmy o tym że fajnie było by jakby były inne kolorki jeszcze dostępne i wspominałyśmy o niebieskim kolorze😍 ale mega😍

1 polubienie

Świetny ten kolor! Delikatny odcień niebieskiego, taki baby blue :blue_heart:
Myślę, że niebawem dołączy do naszej wyprawki :blush:
Czekamy na pozostałe akcesoria w tym cudnym kolorze :blue_heart:

1 polubienie

My mamy zielony, ale ten też jest piękny :star_struck: