Śliczny kolorek, chyba powiększy niedługo naszą zastawę
🩵 te kubeczki to w ogóle petarda! Jeszcze nie używamy ale już wiem że będziemy, bo dla mnie ogromne znaczenie ma rozwój zgryzu i mowy a picie z kubka treningowego wspiera prawidłową pracę mięśni buzi, języka i warg, dzięki czemu zmniejsza ryzyko wad zgryzu, które często mogą pojawiać się przy długim korzystaniu z butelki czy smoczka ![]()
Ja stosuje te kubeczki odkąd dostałam do testów i odkąd mały rozpoczął RD i już naprawdę fajnie sobie radzi pijąc z nich
Piękny odcień kubeczka ![]()
Piękny kolor!
Super, że Lovi poszerza swoją ofertę o nowe kolory! Ten typowo dla chłopców- super!
Mi bardzo brakowalo takiego kubka gdzie usta beda sie wlasnie tak ukladac jak przy otwartym kubku jednak dziecko nie zakrztusi sie przechylajac za mocno itp.
Przy starszaku stosunkowo pozno ogarnelismy kubek otwarty bo polecany Kubek doidy wcale nam sie nie sprawdzil, syn kilka razy przechylil za mocno i woda byla w buzi w nosie i w oczach i zniechecil sie.
Kuba za to polubil ten kubek odrazu, delikatny strumien wody sprawia ze ja tez sie nie stresuje ![]()
U nas podobnie- synek polubił picie z tego kubeczka. Chociaż i tak preferuje bidon to staramy się, żeby chociaż do obiadku pił wodę z tego kubeczka.
Ja też miała ten doidy i też nie jest taki super. Może już dla starszego malucha. Ten jest fajny ze ma ta pokrywkę która zapobiega przed zalaniem właśnie
Ja wlasnie szukam nowego kubeczka , ale ja strasznie lubie (pomimo moich czarnych upodoban ) dla mlodej takie akcesoria w kolorach rozu , ale chyba zdecyduje sie na ten nude . Niebieski bardzo mi sie podoba wizualnie , ale w mojej glowie on jest ciagle “dla chlopca”
wiem , ze kolory nie maja plci , ale w mojej glowie nie idzie tego przeskoczyc ![]()
Skąd ja to znam. Ja dostałam dresik z lidla w misie. Ten różowy (jest jeszcze granatowy) i też jakoś się nie mogę przemóc by mu założyć róż ![]()
Cos w tym jest bo ja np nie lubie tego sliniaka nude bo dla mnie on podchodzi pod brudny pudrowy roz a ze Kuba i tak ma rzesy do nieba i dosc delikatne rysy twarzy ze wszyscy go myla z dziewczynka to jakos te sliniaki wyladowaly np u dziadkow ![]()
O kurna w ciuszkach to w ogole omijam niebieski i zielony
Mala wlasciwie ma tylko rozowe , biale , czerwone i czarne ciuszki . Dostala kiedys granatowa kiecke , no piekna jest z falbankami , ale to nie nasze kolory
@Michaska tez ostatnio miałam kupić pajacyk dla synka (niby taki uniwersalny - beżowy w misie), ale misie miały różowe kokardki
i odpuściłam ![]()
Ale wiesz co , wczoraj bylam z mala u mechanika odebrac auto . Mala cala rozowa , calusia od skarpetek az po czapke , rozowy kocyk a mechanik do mnie czy to chlopiec czy dziewczynka ![]()
chyba musi zaczac malowac rzesy i kreski ![]()
![]()
![]()
@mamamalwi1 haha to ciesze sie , ze nie tylko ja tak mam ![]()
Nie bez powodu mówi siedzę faceci nie znają się na kolorach ![]()
Ja zazwyczaj do mechanika jeździłam z 2 psami, ale zawsze mechanicy mieli z tego ubaw że one miały swoje foteliki ![]()
Ja też bym bardzo chciała aby były kolory dla dziewczynek . Pudrowy róż 🩷
Ojaaa!! Doczekaliśmy się!
to jeszcze w tym kolorze poprosimy butelki mamafeel ![]()
Piękny ten kubeczek 🩵
To teraz czas na butelki Mammafeel i moze caly zestaw do RD ?
jak szalec to szalec ![]()
I marzy mi sie czarny podgrzewacz do butelek ![]()
O tak, czarny podgrzewacz i ogólnie czarne sprzęty byłby super. O wiele ładniej by się prezentowały wszystkie rzeczy malucha na blacie
chyba większość osób ma w domu czarne sprzęty - piekarnik, mikrofalówka, ekspres do kawy, czajnik itp a dla dzieci w większości firmy robią białe podgrzewacze, sterylizatory itp
Ja mam czarne sprzęty ale sporo jest sprzętów jednak do kuchni białych …. Ja osobiście nie przepadam za takimi.
No ja też wiem E kolory są uniwersalne i nie są przypisane do płci ale ja też mam opory przed rzeczami różowymi głównie bo reszta jakoś mi nie przeszkadza. Chodź mój mąż nie lubi brązów. Mój mały ma niebieskie oczka więc ślicznie mu w niebieskim i podeślą jego urodę.
@Mamina ja tam używam tych zestawów nude, też myślałam że dla chłopca to nie bardzo ale jak je zobaczyłam to są dość neutralne i mi nie przeszkadzają. Używam je w domu na zmianę z pistacjowym. U babci mam pistacjowy.
I fajnie gdyby były jeszcze inne kolory talerzyków ![]()