NOWY kolor kubka treningowego LOVI Genius

Ja mam takie kolorki w kolekcji :slight_smile:

5 polubień

Ale przepiękne kolory :heart:

Ooo, mega fajne :star_struck::star_struck: ciekawe czy jeszcze będą inne albo jakieś jaśniejsze kolory, takie letnie

A ja kocham niebieski i granat dla dziewczynki. Kwestia wystylizowania

Bo te rzeczy sa ładne , ale dla mnie w glowie niebieski jest zarezerwowany dla chlopcow :face_with_peeking_eye::sweat_smile:
@ewelkar899_wp.pl ten bordowy piekny kolor :heart_eyes:

Mnie bardziej pasuje niebieski dla dziewczynki niż różowy dla chłopca

2 polubienia

Brakuje mi do kompletu talerzyków i byłby piękny zestaw

Czemu taki łososiowy dobrze wystylizowany.

Mam te same, to starsza kolekcja. W nixh tez byly super malutkie miseczki ktore uwielbiam.

1 polubienie

Tak mam juz je pare dobrych lat i dalej nie zawodne :slight_smile:

Ooo już widzę talerzyki w tych kolorkach , byłby zestaw idealny 🩵🩵

Cały czas czekam na ten piękny kolor :smiling_face::smiling_face_with_three_hearts:

@ewelkar899_wp.pl o u Was jest w czym wybierać :smiling_face_with_three_hearts: cała gama kolorystyczna :hugs:

Za moich czasów były zawsze te same kolory :smiling_face:

A Ty wiesz już jaka płeć bobasa bedzie u Was :)?? Bo nawet chyba to przeoczyłam :face_with_peeking_eye::grin:

1 polubienie

Jeszcze nie wiem , cały czas się nie chce pokazać :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

2 polubienia

@magdallenka08971 a masz jakieś przeczucia co do płci ? Moja córka dopiero w 22 tc się ujawniła, ale ja od początku czułam że to dziewczynka :smiling_face_with_three_hearts: i nawet kupowałam różowe ciuszki przed potwierdzeniem płci :joy:

Moja też w podobnym okresie się pokazała. A mnie intuicja zawiodła bo wszystkie “przewidywania” miałam chłopięce a ponadto ciąża była zupełnie inna niż ta którą miałam przed nim razem

Mój synek dość szybko się ujawnił :rofl:

1 polubienie

Dziękujemy, bardzo nam miło :blue_heart:

1 polubienie