Trzeba próbować
Jejku od soboty nie moglam sie zalogowac bo mimo iz zawsze bylam zalogowana to mnie wylogowalo. Mialam zapamiętane haslo ale wciaz wyskakiwal komunikat ze nieporawde hasło lub mail. Gdy probowalam zresetowac haslo najpierw nie przychodziły maile. Pozniej przychodziły ale link nie dzialal.
Czy ktoras tez tak miala ?
Cos czuje ze przez to moge sie pozegnac z testowaniem tego niebieskiego kubka ![]()
![]()
![]()
![]()
Nie, ja cały czas zalogowana i mnie nic nie wywaliło ![]()
Jak od soboty masz taki problem, to faktycznie dziwne, u mnie z logowaniem było wszystko w porządku przez ten czas. A poza tym i tak myślę że znajdziesz się w gronie szczęśliwców jeżeli chodzi o testowanie kubka ![]()
![]()
Ja miałam normalnie nic mi się nie działo z logowaniem. Też jestem ciągle zalogowana. Wygląda na to że u ciebie był problem może coś z telefonem. Może jakaś aktualizacja albo coś.
Jeżeli chodzi o kubek to jeszcze trochę czasu jest do końca miesiąca, byłaś aktywna od początku więc szanse są ale testy tutaj nie są najważniejsze przeciez ![]()
Dziwne. Nigdy nie miałam takiej sytuacji. Spokojnie.masz spore szanse
To ze mnie wylogowalo to nie bylby problem. Ale bylam w stalym kontakcie z Lovi i powiedzieli ze to jakas wieksza usterka i ze beda naprawiac. Potem dochodzil link ale nie dalo sie wpisac nowego hasla, bo wywalalo do glownej strony.
Finalnie dopiero dzis sie udalo, musze duuuuuzo nadrobic ![]()
Oooo to dziwnie że nikogo nie wylogowalo jak większa usterka. Serwer to serwer może się zepsuć
Mysle ze wylogowanie to byl psikus mojego telefonu. Usterka polegala na tym ze klikajac zapamietane haslo wyskakiwal komunikat ze jest nieprswidlowe a reset hasla tez nie dzialal.
Na szczescie juz wrocilam ![]()
Alee…
Powiem Wam…
Forum to uzaleznienie. Codzienne wchodzilam i probowalam. Jak Kuba sie dostal do zlobka chciałam tu napisac, potem mialam wiele pytan, chcialam sie wygadac… i kurcze tak mnie denerwowalo ze nie moge sie zalogowac ze juz myslalam o zalozeniu nowrgo konta ![]()
![]()
![]()
Nie martw się, na pewno uda się żebyś trafiła do testów
udzielałaś się tyle wcześniej, że myślę że na spokojnie mimo kilku dni przerwy ![]()
U mnie też nie wylogowało , cały czas jak wejdę mnie normalnie loguje ![]()
Ale to prawda forum jest uzalezniające i to bardzo .
A widziałyście dziewczyny inne kolory zestawu do rozszerzania diety z lovi ? Dziś mi na vintedzie mignęło i aż wpisałam na Google ale mi się podobają szkoda że takie drogie ![]()
Te zielone ciemny mi się mega podoba ![]()
Piękny ten zielony zestaw ![]()
Tak, mam je. Strasznie mi sie podobaja ![]()
Nooo te zielone/morskie są mega super
O proszę, nie widziałam wcześniej tych kolorków
ten zielony prześliczny ![]()
@Pika ja właśnie też jakoś ich nie widziałam
dobrze, że jest forum
A zamawiałaś gdzies na stronce ten zestaw ? Bo na lovi ich nie widziałam tylko na allegro.
@Pika @mamamalwi1 ja właśnie pierwszy raz zobaczyłam na vintedzie ktoś wystawił i aż zaczęłam szukać bo mi się mega podobają ![]()
Ja je zamawialam allegro jakis rok temu. To stara kolekcja wiec juz nie jest dostepna na Lovi, tylko w starych magazynach roznych sklepow
Fajnie jakby były jakieś pudrowe kolory ![]()
Rzeczywiście cena szok ![]()
ale kolorki przepiękne ![]()