NOWY kolor kubka treningowego LOVI Genius

Bo to chyba tak jest, że dziecko ta metoda blw to raczej nie je tylko uczy się tego jedzenia i bawi, a jak ma coś zjeść i poczuć to jednak wymaga pomocy :blush: więc uważam że najlepszą opcją jest połączenie tych dwóch metod karmienia :grinning:

Jest piękny!:heart_eyes: w sam raz dla mojego kawalera​:heart:

Moj drugi syn zdecydowanie wolal blw i je sam. Oczywiście na poczatku bylo rozgniatanie uciskanie i sprawdzanie struktury ale jadl rowniez

1 polubienie

A nie krztusił się jak pierwsze kawałki wkładał ? Odrazu wiedział jak przełykać , moja mała się ciągle krztusi ja się nawet papek obawiam

No oczysiscie ze sie krztusil bo jakos musial sie nauczyc. Krztuszenie nie jest niczym zlym, tak samo jak odruch wymiotny. To bedzie i minie

Ja jakoś specjalnie nie zauważyłam u mojego krztuszenia ale dawałam naprawdę niewiele na początku i w sumie późno rozpoczęłam RD przez alergię wokół ust

Aaa ok :face_with_hand_over_mouth: myślałam że coś nie tak że ona się tak krztusi

Jasne, każdy maluszek jest inny i każdy wybiera odpowiednią dla siebie opcję :smiley: fajnie że zajadał też, najgorzej jak się tylko bawią a nic do buźki nie chce trafić :stuck_out_tongue_winking_eye:

@Mama.urwisa krztuszenie z czasem ustępuje, Maluszek musi nauczyć się przełknąć, radzić sobie z kęsem, musi mu się przesunąć ośrodek wymiotny który początkowo jest blisko na języku stąd często właśnie jak ledwie coś włożą do buzi to od razu się pojawia, ale z czasem to wszystko się normuje :blush:

Uwielbiam ten kubek ! Na poczatku nalewalam malutko bo syn byl przyzwyczajony ze podnosi jak bidon. Wszystkie kolezanki pytaja jak nauczylam dziecko tak szybko pic :rofl:

3 polubienia

Super fryz :see_no_evil::see_no_evil:

O hahhaha ale włoski !

O brązowy super jest :slight_smile: ale super sobie radzi widać :wink:

Prawdziwy smakosz :grinning:

2 polubienia

Też am zielony ale czemuż nie można mieć dwóch na zamianę :smile: u nas naczyń do rozszerzania diety nigdy za wiele :smile: córka miseczki wyciąga do wszytkiego i jak chce am am to otwiera szafeczkę i za kazdym razem jak coś jej chce dać to musi wziąść sobie miseczkę nową :rofl:
@ewelkar899_wp.pl ale super trzeba tam zajrzeć na ten konkurs :star_struck:

Rano już było tyle odpowiedzi!
Bój po prostu :sweat_smile:

1 polubienie

Tak myslalam ze bedzie duzo zgoszen dlatego sobie odpuszczam ")

Ale nie ma tragedii, widzę że w niektórych konkursach jest o wiele więcej :see_no_evil:

2 polubienia

A ja spróbuję xd nic nie kosztuje, a może jednak coś dobrego mnie spotka🤣

Tyle że moja mała mlekiem , czy nawet syropem się krztusi :face_with_hand_over_mouth: