A u nas ostatnio hit
Synek właśnie jadł kanapki, ja go karmiłam, ale odkroilam mu skórkę i on zawsze jak coś ma w rączce to wyrzuca na ziemię i zjada to nasz pies. A teraz pies był na wakacjach u babci i on wyrzucił te kromki na ziemię. Ja ogarniam stół, położyłam go na ziemi, a syn w tym czasie zrobił sobie piknik i sam wszystkie kromki zjadł ![]()
![]()
No i super, moj też tak zjada z podłogi jak coś spanie albo zrzucisz ale nie zabraniam mu
To ty masz fajnie że Ci pies wszystko sprząta ![]()
![]()
Nie wszystko zjada
Jak na przykład dam psu z ręki kawałek suchego chleba to nie zje, bo jest suchy. Ale jak syn wyrzuci na ziemię kromkę to wszystko zje i okruszki pozbiera ![]()
No to masz super odkurzacz bez wyciągania ![]()
![]()
A to cwaniaczek ![]()
Bo to już ma inny smak bo ma trochę śliny i jest z talerza człowieka
Ja już się boję rozszerzania diety synka, psy mają alergię na wszystko, a jak coś tylko upadnie to od razu jedzą
będę częstym klientem u weta
U nas było ciężko nadal nie jest super z tym rd
A u mnie ostatnio dużo lepiej. Dzis mój słuch zjadl z ochota chlebek z szyneczka i pół bananka w plastrach. Jak cos mu smakuje to sam się dopomina i otwiera buźkę.
Ojejku, współczuję ![]()
U nas za równy miesiąc rd . Poczytam . Co polecacie i jak do tego podchodzicie . Obawy mam jak nam pójdzie . ![]()
![]()
![]()
Właśnie zobaczyłam że ten nowy kolor kubka będzie do testów
i zestaw do RD+ smoczki. Moja ciekawość już została zaspokojona, teraz ciekawe co będzie w maju ![]()
Być może zaskoczą nas znowu jakąś nowością ![]()
Heheh już jesteśmy ciekawe kolejnych miesięcy ![]()
fajnie jak by znowu jakaś nowość się pojawiła ![]()
![]()
![]()
Nowość to już inny kolor kubka ![]()
![]()
Ten kolorek będzie teraz do testowania ale super
mój synek ma wszytko w odcieniu nibieskiego ![]()
Szkoda że dopiero teraz bo na pewno zdecydowalibyśmy się na niebieski. Finalnie mamy zielony😁
My tak samo ! Ale kolorek przecudowny
Ooo cały zestaw do RD w tym pięknym niebieskim kolorku! 🩵 To by było cudo 🩵
@Martynamama u nas Synek 9 miesięcy i większość daje mu łyżeczką jednak na razie, do rączki też czasem coś podaje, coraz lepiej mu już idzie ale niewiele wtedy zjada, większość na podłodze ląduje lub wszędzie na nim a jak dam do buźki zje więcej jednak ![]()
No to u mnie właśnie tak to wygląda jak u ciebie. Więcej zje jak mu podaje