NOWY kolor kubka treningowego LOVI Genius

A u nas ostatnio hit :sweat_smile: Synek właśnie jadł kanapki, ja go karmiłam, ale odkroilam mu skórkę i on zawsze jak coś ma w rączce to wyrzuca na ziemię i zjada to nasz pies. A teraz pies był na wakacjach u babci i on wyrzucił te kromki na ziemię. Ja ogarniam stół, położyłam go na ziemi, a syn w tym czasie zrobił sobie piknik i sam wszystkie kromki zjadł :sweat_smile::see_no_evil:

2 polubienia

No i super, moj też tak zjada z podłogi jak coś spanie albo zrzucisz ale nie zabraniam mu :rofl: To ty masz fajnie że Ci pies wszystko sprząta :thinking::rofl:

Nie wszystko zjada :rofl: Jak na przykład dam psu z ręki kawałek suchego chleba to nie zje, bo jest suchy. Ale jak syn wyrzuci na ziemię kromkę to wszystko zje i okruszki pozbiera :sweat_smile:

No to masz super odkurzacz bez wyciągania :laughing::face_with_peeking_eye:

A to cwaniaczek :smiley:

Bo to już ma inny smak bo ma trochę śliny i jest z talerza człowieka

Ja już się boję rozszerzania diety synka, psy mają alergię na wszystko, a jak coś tylko upadnie to od razu jedzą :see_no_evil: będę częstym klientem u weta

1 polubienie

U nas było ciężko nadal nie jest super z tym rd

A u mnie ostatnio dużo lepiej. Dzis mój słuch zjadl z ochota chlebek z szyneczka i pół bananka w plastrach. Jak cos mu smakuje to sam się dopomina i otwiera buźkę.

Ojejku, współczuję :see_no_evil:

U nas za równy miesiąc rd . Poczytam . Co polecacie i jak do tego podchodzicie . Obawy mam jak nam pójdzie . :face_with_peeking_eye::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Właśnie zobaczyłam że ten nowy kolor kubka będzie do testów :wink: i zestaw do RD+ smoczki. Moja ciekawość już została zaspokojona, teraz ciekawe co będzie w maju :joy:

1 polubienie

Być może zaskoczą nas znowu jakąś nowością :hugs:

Heheh już jesteśmy ciekawe kolejnych miesięcy :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: fajnie jak by znowu jakaś nowość się pojawiła :face_with_hand_over_mouth::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

2 polubienia

Nowość to już inny kolor kubka :face_with_hand_over_mouth::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ten kolorek będzie teraz do testowania ale super :heart_eyes: mój synek ma wszytko w odcieniu nibieskiego :heart_eyes:

Szkoda że dopiero teraz bo na pewno zdecydowalibyśmy się na niebieski. Finalnie mamy zielony😁

1 polubienie

My tak samo ! Ale kolorek przecudowny

Ooo cały zestaw do RD w tym pięknym niebieskim kolorku! 🩵 To by było cudo 🩵

@Martynamama u nas Synek 9 miesięcy i większość daje mu łyżeczką jednak na razie, do rączki też czasem coś podaje, coraz lepiej mu już idzie ale niewiele wtedy zjada, większość na podłodze ląduje lub wszędzie na nim a jak dam do buźki zje więcej jednak :blush:

No to u mnie właśnie tak to wygląda jak u ciebie. Więcej zje jak mu podaje