NOWOŚĆ LOVI Smoczki Classy Petit Marin i Petite Rose

Ja też z początku byłam przekonana że będzie dziewczynka hahah

1 polubienie

Tak :heart: ja z Trójmiasta jestem :sailboat::shell: :whale:

To ja nim byłam w ciąży to myślałam zawsze że będzie to córa a w ciąży jak byłam to mi się jakoś tak wydawało że chłopak będzie :grin:

2 polubienia

Drugie fajnie jakby to była dziewczynka :face_holding_back_tears: będę się sugerować tabelą kiedy działać żeby się udało :face_holding_back_tears::joy:

Ja w takie rzeczy to nie wierzę :rofl:

Nie szkodzi spróbować :joy:

Tą chińską? :grinning:

Taak :joy::face_with_peeking_eye:

A mi się to akurat sprawdziło jak sobie to teraz obliczyłam

Taak, ja tez sprawdzilam i siebie i siostre i w obu przypadkach sie potwierdzilo :laughing: az nie do uwierzenia, ale działa

Cos w tym jest :joy::joy: dlatego warto spróbować ale co ma być to i tak będzie

Są przepiękne :heart_eyes:
Czy pojawią się w większych rozmiarach?
Używamy tych smoczków ale niebawem kończymy 2 msc i super by było, gdyby były dostępny w kolejnych rozmiarach :heart:

Dlatego ja w to wierzę :smiley: warto próbować :stuck_out_tongue:

Większe to są te primie i one są super, teraz są w kolorach tutti fruti

Napewno kwestia czasu :slight_smile:

1 polubienie

Mam taką nadzieję 🫶🏼 Liczę na to, że pojawią się większe rozmiary :heart_eyes:

1 polubienie

U nas w sumie też się zgadza z kalendarzem chińskim :blush: znacie jeszcze jakieś sposoby na dziewczynkę ? :see_no_evil: ja słyszałam żeby probować przed owulacją. Kazdej metody sprobuję :sweat_smile:

2 polubienia

Haha :joy::joy: ja tylko kojarzę ten kalendarz :joy:

a spróbuj do góry nogami moze sie uda hihihi :sweat_smile::sweat_smile: jak dla mnie to wróżenie z fusów te kalendarze i to jak zobaczenia kota czarnego :grin::grin: mi lekarz powiedział że trzecie to bedzie chłopiec :rofl: wie też może lekarz wywróży płeć , hmmmm :smiley::smiley::wink::blush:

1 polubienie

Haha no wiem, że to trochę jak loteria. Ale moge próbować wszystkiego :see_no_evil: pierwsze wiadomo było mi obojetnie a teraz już pojawiają się marzenia :heart:

2 polubienia