Poznajcie nową kolekcję Petit Marine i Petite Rose od LOVI – mini smoczki stworzone z myślą o noworodkach (0–2 m), które łączą subtelny design z rozwiązaniami wspierającymi prawidłowy rozwój dziecka.
Mniejsza tarczka lepiej dopasowuje się do malutkiej buzi noworodka, zapewniając większy komfort już od pierwszych dni życia.
Swobodne oddychanie
Odpowiednio wyprofilowana, mniejsza tarczka umożliwia dziecku swobodne oddychanie przez nos.
Extra lekki
Dzięki zmniejszonej tarczce smoczek jest wyjątkowo lekki, co sprawia, że jest jeszcze lepiej dopasowany do potrzeb noworodków.
Chroni naturalny odruch ssania
Dynamiczna gumka rozciąga się i kurczy zgodnie z rytmem ssania dziecka, nie zaburzając naturalnego odruchu ssania oraz wspierając prawidłowy rozwój mowy i zgryzu.
🩵 Bezpieczny dla karmienia piersią
Symetryczna gumka została zainspirowana kształtem brodawki sutkowej wypełnionej mlekiem, dzięki czemu zapewnia dziecku znajome odczucia i jest bezpieczna dla karmienia piersią.
A do tego… trudno przejść obojętnie obok tych pięknych, subtelnych wzorów inspirowanych morzem i kwiatami
Różowy i biały cudne dla dziewczynki. My akurat skończyliśmy dwa miesiące więc szkoda . Bo na samym początku większość smoczków , które mieliśmy były za duże do buźki i za ciężkie . A tutaj widać , że są malutkie i leciutkie .
Bardzo sie ciesze ze sa nowe smoczki dla maluszkow bo Prime 0-6 dla nas byly na poczatku za duze. Na szczescie mielismy z tego zestawu Boy Set niebieski z konikiem na biegunach 0-2
Super nowość dla mini maluszków Rewelacyjnie, że cała konstrukcja smoczka została przemyślana tak aby jak najbardziej dopasować się do maleńkiej buźki, ponieważ często smoczki z kategorii wiekowej 0-6m dla kilku tygodniowych maluchów bywają za duże. Teraz nie powinno być z tym najmniejszego problemu I wzory śliczne, dla małego marynarza i małej florystyki
Piękny design, super że myślicie o tych najmniejszych i ich potrzebach Super, że taki nacisk położono na komfort noworodków
Z początku prime nie podchodził małemu ale załapał o co w nim chodzi po paru użyciach
Matko jedyna !!! Ostatnio szalejecie z boskoscia smoczkow . Myslalam , ze nic nie przebije rozowego koloru z kolekcji tutti frutti , ale jestem meeeega fanką róż ! Kocham doslownie kocham róze i jestem zakochana w tym wzorze . Potrzebuje takich w wiekszym rozmiarze cuda !
Ale super że są takie spacjalne dla najmłodszych. Ale pięknie wyglądają …. Opcjadla chłopca i dla dziewczynki. Śliczne. Szkoda że mój mały już jest taki duży ale z drugiej strony może kiedyś będzie dla kolejnego bobo
Bardzo ładnie wyglądają, szczególnie Petite Marin. Fajnie, że powstał mniejszy rozmiar dla noworodków, bo na początku to naprawdę ma znaczenie. jesli pojawią się tylko większe rozmiary to bede jedną z pierwszych która zakupi
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.