NOWOŚĆ LOVI Smoczki Classy Petit Marin i Petite Rose

Nie w moim stylu, ale z pewnością znajdą wiele fanek i fanów :heart:

Lubię takie delikatne kolory, piękne :smiling_face: super że są mniejsze, dla maluchow często te 0-6 są za duze na początek

Kusicie , aby mieć kolejnego bobasa :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Piękne takie wakacyjne wzory

Zdecydowanie roze to moj styl :heart_eyes: kocham motywy kwiatowe a najbardziej wlasnie róż

Oj tak sam mega urocze

Tak też pomyślałam o Tobie jak zobaczyłam te smoczki . Bo pisałaś nie raz o kwiatach i różach , że lubisz .

1 polubienie

Te morskie byłyby idealne dla nas bo w końcu moj synek to morski chłopak urodzony nad morzem i mamy dużo ubranek, zabawek i dodatków marynistycznych :whale::shell::beach_umbrella::sailboat:

1 polubienie

Ooo jak super :heart_eyes:

Ja dopiero teraz doczytałam, że to dla maluszków 0-2msc :grinning:

Ale super ruch bo dla mojego brzdąca w tamtym okresie ten rozmiar byłby idealny bo 0-6 były dla niego za duże (miały za duża tarczę) przez co z nich zrezygnowaliśmy na rzecz innych ;/

Jakie piękne i minimalistyczne kolory🥹 Super że sa dla noworodków, ja akurat stoję jeszce przed wyborem smoczków dla malutkiej i napewno kupię również te bo chciałabym zobaczyć co się najlepiej sprawdzi

Oooo to nie widziałam że jesteś z okolic Bałtyku. Ale fajnie :grin:

@JoannaMP to ja myślałam raczej że ty czarne kolory lubisz :blush: ale rozumiem że róże to dla małej bardziej

1 polubienie

Ja jestem czarna od stop do glow , ale malą uwielniam w rozach w sensie i kolorach i kwiatach . Moje ulubione kwiaty to tez roze . Najlepiej bordowe , czerwone lub czarne (kiedys mialam okazje kupic takie bordowe , ze az czarne , ale nie kupilam i do tej pory nie moge sie z tym pogodzic :sweat_smile:)

Haha kojarzy mi to to z wednesday i enid :joy:

No w sumie to cala ja :sweat_smile: tylko kolor wlosow inny , ale czarne mega mi nie pasują :see_no_evil: ja bardzo bym chciala , zeby mi pasowaly i nawet probowalam sie oszukiwac , no ale nie :laughing: lustra nie oszukam

1 polubienie

Ile to farby byś zużyła na takie długie włosy :face_with_peeking_eye:

To mi ostatnio się też róże podobają …. Różowe bluzeczki czy spodenki :rofl: a wcześniej nie przepadałam za takimi

Może to coś oznaczać :smirk::smirk:

Eeeeee że będziemy miały kolejne forumowe bobaski :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: ???

Haha ja na początku ciąży też wszystko różowe oglądałam, jakieś dodatki do salonu kupowałam w tym kolorze itp. byłam pewna, że będzie dziewczynka. A jednego dnia ubrałam się na niebiesko, niezależnie i akurat wtedy też przyszły wyniki z potwierdzeniem płci - chłopak! :grin:

2 polubienia