NOWOŚĆ LOVI Smoczki Classy Petit Marin i Petite Rose

I 3 było chłopcem ? :sweat_smile:

Cooo ? Ja mam chłopca?
Oj to chyba ja o nim nic nie wiem że go mam a Ty wiesz, ze ja go mam :rofl::rofl: magia sie dzieje :rofl::rofl::rofl::heart_on_fire:

Dla mojej akurat by się przydało na teraz

1 polubienie

Liczę że już tuż tuż się pojawią :face_with_hand_over_mouth:🫶🏼

1 polubienie

Naprawę są śliczne te smoczki

Życzę Ci tej dziewczynki bardzo . Żebyś miała fajną parkę . U mnie też kalendarz chiński się sprawdził :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ja tam nie wierzę w takie rzeczy …. Czasem się to pokryje ale to czysty przypadek jednak

Jednak coś prawdy w tym jest :smiley: jak się każdemu sprawdza :see_no_evil:

Wlasnie ja tez nie jestem taka zeby w to wierzyc, ale jak w tylu przypadkach sie zgodzilo, to az niemożliwe. :grinning: Znacie kogos, komu sie nie sprawdzilo?

:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: z jednej strony ekonomiczniej by było chłopca ale serduszko mówi parka

1 polubienie

Nie szkodzi spróbować :joy::joy:

My też zawsze marzyliśmy, żeby mieć parkę i nasze marzenie się spełniło 🫶🏼
Być mamą dziewczynki i chłopca to coś pięknego :heart:
Wam również życze aby do chłopca dołączyła dziewczynka :baby::girl:

3 polubienia

Dokladnie! :grin:

1 polubienie

A w jakim wieku masz dzieciaczki ?

2 polubienia

Ja teraz po córeczce zostawiam tylko beże , szarości biele takie uniwersalne i jak się zdecyduje na drugie to po cichu będę manifestować chłopca .

2 polubienia

Musze sprawdzić ten kalendarz żeby drugi byl chłopiec :sweat_smile:

1 polubienie

Życzę każdej z nas aby była wymarzona płeć do kompletu :heart: czy z kalendarzem chinskim czy też bez :sweat_smile:

3 polubienia

Córka 3 latka 8 miesięcy :girl:
Synek 1,5 miesiąca :baby:

Oo to maleństwa :face_holding_back_tears:🩷:face_holding_back_tears:

1 polubienie

Taaak maleństwo :baby: choć dla mnie zdecydowanie za szybko zleciał ten czas i wydaje mi się już taki duży a dopiero co go przecież urodziłam :face_holding_back_tears:

1 polubienie