NOWOŚĆ LOVI Prime Tutti Frutti

Mimo, że ja jestem team nudna, beżowa stonowana wyprawka to te smoczki mnie kupiły :see_no_evil:

O kurcze jaki one są śliczne. :heart::heart::heart: Chyba nawet lepiej to wygląda niż na tych zdjęciach reklamowych

1 polubienie

Hahahhaha dokładnie :heart:

Ale pięknie te odcienie 🩵💙

Jesli ktos bral udział to sa wyniki :slight_smile:

4 polubienia

Gratulacje tym którym się udało :slight_smile:

Ja nie brałam udziału bo tu mi się udało dostać do testów 🩷🩵

1 polubienie

Szukam smoczka do wyprawki polecicie cos dla niemowlaka ?

Mój maluszek na razie testuje wlansie lovi tutti fruti, innych jeszcze nie miał a ten z początku nie chciał ale teraz przy przebieraniu kiedy mi się denerwuje to ładnie ssie . Mam porównanir tylko do tego smoczka :frowning:

1 polubienie

Mój młody lubił prime lovi. Polecam. Pięknie wyglądają i mają super kolory

Gdybym miała mieć teraz maluszka to bym wzięła pewnie te nowości I co są właśnie od Lovi i jejku są takie cudowne A jednak jest różnica między smoczkiem 0-3 który jest relatywnie duży a tym 0-2

1 polubienie

Najlepsze smoczki mają lovi , mój miał tylko te . :smiling_face:

1 polubienie

Tylko Lovi serio nie ma się co zastanawiać

1 polubienie

Też nie ma co kupować za dużo smoczków z jednej seri czy firmy bo nie wiesz czy podejdą maluszkowi. Mój się na razie przekonuje do lovi prime

1 polubienie

U nas też się sprawdziły smoczki lovi prime. Miałam kupione luu ale finalnie się nie sprawdziły . I Philips avent ultra start i one są bardzo malutkie więc jak maluszek jest drobniutki to ten smoczek jest leciutki i malutki .

1 polubienie

W ogóle sprawdź czy dziecko twoje będzie chciała smoczka. Mój nie bardzo od początku chciał a dwa ze nie każdy smoczek podejdzie dziecku

Dużo dzieci niechce korzystać więc lepiej najpierw sprawdź nim kupisz ich milion jahah

U nas na początku nie był chętny ale teraz coraz bardziej lubi.

1 polubienie

Lovi ma tak ładne smoczki aż szkoda że córka nie przepada za skoczkami :sweat_smile:

1 polubienie

U mas lovi prime się najlepiej sprawdziły a do tego ten prosty ale piękny design więc ja się zakochałam :smiling_face_with_three_hearts: