Mimo, że ja jestem team nudna, beżowa stonowana wyprawka to te smoczki mnie kupiły ![]()
O kurcze jaki one są śliczne. ![]()
![]()
Chyba nawet lepiej to wygląda niż na tych zdjęciach reklamowych
Hahahhaha dokładnie ![]()
Ale pięknie te odcienie 🩵💙
Gratulacje tym którym się udało ![]()
Ja nie brałam udziału bo tu mi się udało dostać do testów 🩷🩵
Szukam smoczka do wyprawki polecicie cos dla niemowlaka ?
Mój maluszek na razie testuje wlansie lovi tutti fruti, innych jeszcze nie miał a ten z początku nie chciał ale teraz przy przebieraniu kiedy mi się denerwuje to ładnie ssie . Mam porównanir tylko do tego smoczka ![]()
Mój młody lubił prime lovi. Polecam. Pięknie wyglądają i mają super kolory
Gdybym miała mieć teraz maluszka to bym wzięła pewnie te nowości I co są właśnie od Lovi i jejku są takie cudowne A jednak jest różnica między smoczkiem 0-3 który jest relatywnie duży a tym 0-2
Najlepsze smoczki mają lovi , mój miał tylko te . ![]()
Tylko Lovi serio nie ma się co zastanawiać
Też nie ma co kupować za dużo smoczków z jednej seri czy firmy bo nie wiesz czy podejdą maluszkowi. Mój się na razie przekonuje do lovi prime
U nas też się sprawdziły smoczki lovi prime. Miałam kupione luu ale finalnie się nie sprawdziły . I Philips avent ultra start i one są bardzo malutkie więc jak maluszek jest drobniutki to ten smoczek jest leciutki i malutki .
W ogóle sprawdź czy dziecko twoje będzie chciała smoczka. Mój nie bardzo od początku chciał a dwa ze nie każdy smoczek podejdzie dziecku
Dużo dzieci niechce korzystać więc lepiej najpierw sprawdź nim kupisz ich milion jahah
Lovi ma tak ładne smoczki aż szkoda że córka nie przepada za skoczkami ![]()
U mas lovi prime się najlepiej sprawdziły a do tego ten prosty ale piękny design więc ja się zakochałam ![]()