NOWOŚĆ LOVI Prime Tutti Frutti

U mnie też był okres jak młody miał około miesiąc dwa że używał smoczka ale tylko do zaśnięcia, potem wypluwał. Z jednej strony żałuję że nie używa smoczków bo są takie piękne :face_with_peeking_eye: ale z drugiej się cieszę bo jednak dobrze że nie żywa bo to lepsze dla zgryzu i nie trzeba go odzwyczajać :wink: Mojej siostry dzieci są smoczkowe ale do tego stopnia że nawet jak je to ma smoczka o tylko go wyciąga na czas wsadzenia jedzenia do buzi i pogryzienia

Oj to bardzo kochają smoczki :open_mouth::sweat_smile: ja bym chciała go uczyć zasypiać ze smoczkiem :frowning:

Może i jest to myśl bo mój tylko zasypia po piersi i musi mieć pierś na zaśnięcie…. Ale na początku to też smoczek wystarczał

To u mnie tak wlansie jest , że przy piersi zaśnie dlatego liczę na ten smoczek :face_with_peeking_eye::sweat_smile:

Wiesz co ale mój na początku tak przy piersi nie spał. Karmiłam i odkładałam dopiero potem się przyzwyczaił

To ja małego nakarmię i jak chce odłożyć to raz się uda a raz nie :joy:

Dobrze jakby potrafił ze smoczkiem , bo moja to sobie moja pierś robi za smoczek i inaczej nie uśnie :sweat_smile:

Ja się tego obawiam :face_with_peeking_eye: bo co mnie mały wyczuje to od razu do cyca :sweat_smile: Smoczka weźmie jak ma humor . Na razie jest to zrozumiałe że mnie potrzebuje inter te upały to pić sie chce więc się mu nie dziwię

No dokładnie hahahha , piękne poprostu

Siostra mi opowiadała jak jej synek tak miał , aby wstawała on się budził i był płacz a ona była bardzo głodna :sweat_smile:

1 polubienie