NOWOŚĆ LOVI Prime Tutti Frutti

Drogie mamy, już jest! Nowa kolekcja dynamicznych smoczków Prime Tutti Frutti to soczyste kolory idealne do letnich outfitów. Smoczki znajdziecie w trzech wersjach kolorystycznych, pakowane po dwa w indykacji wiekowej 0-6 i po 3 w indykacji wiekowej 6-18 oraz 18+.

Smoczki LOVI Prime Tutti Frutti są dostępne tutaj:
https://lovi.pl/c/smoczki-uspokajajace

Dajcie znać czy podobają się Wam tak samo, jak nam 🌸

👉Dlaczego warto wybrać dla swojego dziecka dynamiczny smoczek LOVI?

✅Bo nie zaburza odruchu ssania dziecka, prawidłowego rozwoju mowy i zgryzu. Dynamiczna gumka rozciąga się i kurczy zgodnie z rytmem ssania dziecka.

✅Bo jest bezpieczny dla karmienia piersią: symetryczna gumka inspirowana jest kształtem brodawki sutkowej wypełnionej mlekiem, co zapewnia znajome odczucia podobne jak przy piersi.

Cechy dynamicznych smoczków LOVI:

🦷Bezpieczny dla zgryzu i mowy
Spłaszczona gumka i cienka szyjka smoczka, umożliwiają dziecku swobodne domknięcie i odpowiednią pracę dziąseł podczas ssania.

👉Nie zniekształca się w buzi
Gumka smoczka wykonana z trwałego silikonu, który nie zniekształca się w buzi dziecka, w trakcie użytkowania.

👶Nie obciąża zgryzu dziecka
Bardzo lekki smoczek nie obciąża buzi dziecka i minimalizuje ryzyko wad zgryzu.

🏆Ulubiony smoczek dzieci*
Numer 1 wśród smoczków uspokajających.

🌱Delikatny dla skóry
Otwory w tarczce pozwalają na swobodny przepływ powietrza, co zmniejsza ryzyko podrażnień skóry.

👶Antyalergiczny
Delikatny silikon jest neutralnym materiałem, który nie uczula dziecka.

*Potwierdzone w badaniu przeprowadzonym na grupie 700 matek dzieci w wieku 0–24 miesiące, GfK, listopad 2018.
Drogie mamy, które kolory najbardziej Wam się podobają?

5 polubień

Super ! Cena też bardzo korzystna za 3 szt :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: mam nadzieję że podejdą mojemu maluszkowi :heart:

Mamy Ultramarine w 3 paku :blue_heart: sa obledne :heart_eyes:

Piękne kolory. Bajkowe!!! W sam raz na wiosnę i wakacje. My jak używamy to tylko prime

Podobnie jak u @Wikii ultra marine skradły moje serce :smiley: wyglądają obłędnie i dziś idealnie pasują do stylowki, ale mojej :joy:

2 polubienia

Do mnie rowniez przemawia ten kolor. Az chcialabym cos dla siebie w takim kolorze :smiley:

No one są genialne poprostu i fajnie że po 3

Jestem zakochana w tych kolorach i q końcu muszę wejść na to allegro :wink:

Ale wyglądają pięknie :grinning::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Te kolory są najpiękniejsze! :star_struck::star_struck::star_struck: Cudowna kolekcja :smiling_face_with_three_hearts:
Ten miętowy jest piękny i uniwersalny bez względu na płeć, ale to ultrmarine skradł moje serce! 🩵🩵🩵

Te kolory są przesłodkie , czytacie w Naszych myślach . Baby blue i te odcienie różu sa przepiękne 🩵🩷 uwielbiam te kolory jeszcze jak by były zestawy do Rd w tych kolorkach to by było idealnie :ok_hand: 🩷🩵:face_with_hand_over_mouth:

Kolorki nowe smoczków są obłędne​:heart_eyes: wszystkie są cudne ale te miętowe to są dla mnie mega aqa green to cudo skradło moje serce​:star_struck::star_struck::star_struck:

Tez mi sie podobaja :heart_eyes: ale jakos niebieski bardziej mi pasuje dla malego… Feluch jest siny i te jaskrawe kolory sie za bardzo od niego odbijaja :see_no_evil:

Śliczne kolory 🩵

Mi się mega podobają te róże

Róże też są piękne dla dziewczynki :star_struck: no kolorki poprostu mega są, każdy kolor jest cudny​:star_struck:

Idealne na lato :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Trzymamy kciuki! Koniecznie podziel się swoimi odczuciami na forum :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

Bardzo dziękujemy! Macie swoje ulubione kolory? :heart:

1 polubienie

Wspaniale, że jesteś zadowolona! :heart_eyes: :revolving_hearts:

1 polubienie