NOWOŚĆ LOVI Prime Tutti Frutti

Aa to znowu coś od kilku dni moja zaczęła brać smoczek uśnie i odrazu wypluwa :sweat_smile:

U nas jest to samo ale w dzirn to jrdnego trzyma a drugi w busce :see_no_evil:

Piękne :slight_smile: cała ta prime mi się podoba

Przepiękne letnie kolorki

Kolejne do kolekcji :heart_eyes::blue_heart:

7 polubień

Ale one są piękne !:heart_eyes:

Już sobie wyobrażam mojego malucha w tych smoczkach :heart_eyes::face_holding_back_tears:

Na zywo sa jeszcze piekniejsze … zdjecie nie oddaje tego koloru :blue_heart:

1 polubienie

@Wikii szalejesz z tymi smokami :wink:

Tak mi sie podobaja ze glowa mala :sweat_smile: a do testow nie ma +18 :frowning: wiec kupuje :slight_smile:

1 polubienie

Hahhaha no narazie nie ma wyjścia trzeb aza swoje !

Teraz będą te 18m plus z tego co widziałam, albo źle widziałam :face_with_peeking_eye:

A gdzie to patrzysz? Za maj sa 6-18 i 0-6

Kiedyś zbierało się karteczki, teraz zbiera się smoczki :sweat_smile::sweat_smile::heart:

1 polubienie

Smoczki są takie śliczne, zawsze to mi się kojarzyło z bobasem :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

To się nazywa zostać mamą :stuck_out_tongue_winking_eye::rofl::heart:

Piękne :smiling_face_with_three_hearts: ja musze właśnie kupic synkowi nowe smoczki bo uświadomiłam sobie, że ma 7 miesiecy więc czas na kolejny rozmiar :grin: bede mogła poszalec z kolorami :heart:

No tak mi sie podobaja ze szok :heart_eyes: szkoda ze nie mam dziewczynki bo te rozowe sa boskie :heart_eyes:

Tak samo pomyślałam jak je zobaczyłam :heart: ale inne kolory też są świetne. Piękne odcienie i trzeba przyznać, że paleta jest tak dobra, że wszystko jest spójne :grin:

Dokladnie :wink: do kazdej stylowki pasuje :slight_smile: