A mozna calkowicie potem zmyc te grafike ?
U nas stardus ostatnio fioletowe w uzytku i byly ok;) ale moze mala jeszcze az tak nie zyca nimi gdzie popadnie no i ogolnie smoczki tylko do usypiania
Witaj na forum #teamLOVI!
A mozna calkowicie potem zmyc te grafike ?
U nas stardus ostatnio fioletowe w uzytku i byly ok;) ale moze mala jeszcze az tak nie zyca nimi gdzie popadnie no i ogolnie smoczki tylko do usypiania
Ja nie podcinałam smoczka ale synek jak tylko przegryzł to nie chciał ssac i płakał , dlatego też łatwo poszło odsmoczkowanie, bo dobry smoczek schowaliśmy, jak wołał dawaliśmy przegryziony którego nie chciał .
teraz tak myślę, że ja nawet te z stardust nie używałam miesiąca pełnego bo mój gubi tylko te z lovi, więc maks może 2 tygodnie każdy był w użytku
Mazia moze jeszcze sie znajda ;) te ciemne smoczki wydaje mi sie ze latwiej zgubic ale za to maja swoj urok;) u nas naprzemian raz jasne raz ciemne zaleznie od pogody :D
Lenka dobry pomysl na odsmoczkowanie ;)
U nas były zielone Stardust i wszystkie zgubione :/ ale za ten czas co użytkowaliśmy to nic nie schodziło.
Od dziś mam buddy bear z testów :)
Aniska on raczej je na spacerze gubi. Raz miałam nowe , zapomniałam dać tasiemkę i dosłownie tego dnia co dostał wrócił bez smoczka
bear sa urocze u nas obecnie wild soul;) z sarenka ;) misiaki zostaja w kolejce;)
Mazia u nas tez tasiemki ratuja sytuacje bo by na pewno nie miała tych smoczków po spacerach;) bo w pierwszej kolejnosci ida skarpetki za wózek, potem kapelusz z głowy a na końcu smoczki;)
U mnie też właśnie gorzej się szuka tych ciemnych smoczków, ale ja bardzo lubię jak córka w nich chodzi:D
aktualnie mamy fioletowe i są piękne!
Mnie też zauroczaja te ciemne smoczki :D
Idziemka fioletowe sa extra;) zwłaszcza z różową tasiemką;)
Mi się podobają wszystkie kolekcje z lovi :) czasem żałuję, że moja nie chce smoczków używać :P
oliwejra zawsze mozesz jeden powiesić przy wózku jako dodatek;D
My też jak nie na spacerze, to gdzieś w sklepie albo aucie gubimy :(
Już nam się cały zapas skończył :(
Zawsze m jeden smoczek w torbie i czasem przydaje się w aucie jak marudzi to daje jej do zabawy :) jest nim bardzo zaciekawiona i ogląda go najpierw z każdej strony a potem trochę gryzie tarcze :P na długo ją to nie zajmie niestety
2xh moze beda niedlugo jakies w testach ;)
Hehe Lovi moglo by zrobic niespodzianke i dac do testow kosz smoczkow ;) hehe taki mega zestaw kilku kapsuł z roznym wzornictwem ;D
Ja bym sie ucieszyla ;) hehe
No te smoczki to najwiekszy priorytet jednak ;) bo przy smpczkowych malcach musza byc w zasiegu reki ;) ja swiezo po porodzie raz wyszlam z mala bez smoczka ZAPOMNIALAM ;D szybko sie wracalam do domu;) sprintem;D
Moja najmłodsza to w ogóle jest jakaś nie smyczkowa. Od samego początku wpychała m jej Smoczek na siły bo wiedziałam że jak nie będzie tolerować Smoczka to nie będzie ją czym uspokoić w razie potrzeby. Teraz ma pół roczku i czasami go pociągnie więc na przykład do spania jest raczej niezbędny, ale już podczas spania wypluwa go i śpi bez
a mi włansie na e0-maila przyszła wiadomosc z nowymi wzorami smoczków;)
no cóż firma Lovi jest niemożliwa;) te wzory są śliczne podobnie jak harmony mocno moje gusta;D
pozdro dla grafików ;)
Najgorsza rzecz jaka może się przytrafić to zgubić smoczek przed snem... od kiedy mamy przywieszke już nam się nie gubi.
Nowa kolekcja jest obledna ale motywy zwierzęce bardziej zbliżają się ku chlopcom :) moim zdaniem. Brakuje mi różu, lila też jest mega kolorem jak dla dziewczynki. Ale mocna zieleń, złoty i bordo to bardzo eleganckie kolory.
Piękne są te wzory, zresztą jak każda kolekcja
cudowne wzory
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.