Nowe wzory smoczków LOVI

Co nowsza kolekcja to coraz piękniejsza aż by się chciało mieć każda z nich dla dziecka i to w obu wariantach i dla chłopca i dla dziewczynki :) 

hahaha ja ostatnio wyjełam kolejne smoczki z misiem ;) i mówie do meża no kurde oni nie mają brzydkich smoczków;) kazdy jeden jest sliczny ;) 

a jescze najmłodsza w rodzie jak dostaje smoczek nowy to go tak oglada z każdej strony i  buch do buzi;D zaakceptowany;D

piękne wzory

No te smocKi które były z butelkami teraz nie dawno w testach są piękne dużo osób pytało mnie skąd mam takie ładne smoczki 

Maja świetne wzory 

Fajnie by było gdyby równo ze smiczkami wychodziła kolekcja i takich wzorach butelek na pewno były by piekne 

masz racje;) każdy zwraca na to uwage;) 

u mnie kolejne smoczki bedą na roczek z kolekcji soul wild taki wzór miała jak sie urodziła;D

Mi się podobają te smoczki właśnie fajnie jakby można było dokupić butelkę i zawieszkę do smoczka z tym wzorem 

Piękny by był taki zestaw 

Lovi ma bardzo dużo serii smoczków i każda jest świetna :) chyba nie ma drugiej firmy, która by miała aż tak duży wybór wzorów smoczków jak lovi :) 

Może coś w stylu kosmosu? 

Może z elementami botanicznymi, bo kto nie lubi monstery :)

a może smoczki i butelki z personalizowanym imieniem. Smoczki z takimi koralikami imiennymi 

wzorów jest mnóstwo na allegro mona znaleźć jeszcze starsze modele co do nowosći mi sie podobaja te z nowosci z kokardkami tylko szkoda ze nie ma wiekszych rozmiarów ;/

O ja też bardzo lubię wszystkie botaniczne wzory :) choć teraz moda na stosowane kolory i minimalizm :) a może dałoby się to jakoś połączyć 

Mi również ta seria smoczków bardzo przypadła do gustu

Aniss a może jeszcze zdobią te nowe w większych wersjach ;) mi się marzą te smoczki co wygrania w testach :D może kiedyś LOVI je da do testów:D

Idealnie by nam pasowały do rożka i zestawu do gondoli który dostaliśmy ostatni podobna kolorystyka teraz bardzo modny motyw 

Spojrzałam z ciekawości jakie nowe wzorki mają smoczki i jestem zakochana :)

dawno nie było smoczków wiec moze si eniebawetm ukarzą:P