Drogie Mamy, już niedługo pojawią się nowe smoczki. Zgadniecie, jakie wzory będą na nich tym razem?
Może coś z logo lovi ?
ciekawa jestem jakie bedą nowe wrozy moze coś nawiazujacego do lata;) albo bardziej nowoczesne inne niż inne smoczki na rynku moze coś w deseń nowych naczyń ?;P
Też myślę, o lecie, ciepło, słońce...
Bardzo ciekawa jestem tych nowych smoczków, ale chyba nie jestem w stanie zgadnąć jakie to będą
Hmm ciekawe może jakieś zwierzaki
Może jakieś marine? Nie zgadnę jakie ale na pewno będą piękne. Mi się wszystkie bardzo podobają a najbardziej Wild soul :)
Myślę, że to będą jakieś delikatne, stonowane wzory i kolory :)
może właśnie coś w kolorach nowych naczyń
na pewno się nie wstrzelę co to może być, ale na pewno będzie urocze i przykuwać uwagę:)
Idzie lato to może jakieś wakacyjne klimaty, albo do kolekcji nowych naczyń?
Ewcia racja wild soul to nasze pierwsze smoczki ktore powitaly malucha i mam do nich sentyment ;) ale podobaja mi sie rowniez z motylkiem wzor rewelacja ;) wszystkie sa urocze ;)
dla mnie wszystkie są piękne
moje ulubione to stardust :P
ale te botanic też piękne;p
No świetne są
Ooo też jestem mega ciekawa, niby nie używamy już smoczków ale i tak jestem ciekawa ws, ystkich Waszych nowości :)
https://lovi.pl/aktualnosci/wydarzenia/NOWOSC-smoczki-do-uspokajania-w-nowej-kolekcji-harmony
smoczuszki już są;)
faktycznie harmony takie spokojne wzory;)
Aniska faktycznie są, super wyglądają mi się podoba !
Na pewno będą piękne kolory i wzory już się nie mogę doczekać nowości bo bardzo jestem ciekawa :)
Harmony takie spokojne, piękne ♥
nowe wzory są świetne ! minimalizm teraz w modzie, więc to strzał w dziesiątkę :)
Mi sie szare podobaja mimo iz ze dla chlopca ;)