Sa cudne
Aniska one jak dla mnie sa zarówno dla chłopców i dziewczynek :D
Mazia np ja te tak uważam;) bo jak by były rózowe czy niebieskie zielone to juz by bardziej to rozgraniczenie pasowało;) mój faworyt z tych wzorów to szare;)
A mi się oba kolory podobają, minimalizm teraz w cenie:D
Bardzo ładna ta kolekcja Harmony. Nie szukałam sama czy już coś jest a byłam ciekawa :) takie delikatne. I kolorystyka ekstra, stonowana. Mi się podobają i też myślę tak jak Wy, że uniwersalne dla chłopca i dziewczynki:)
Mi się bardzo podobają świetna kolorystyka
Mi ten biały się podoba i myślę, że to teraz będzie naprawdę hit bo jednak coraz częściej ludzie wybierają taki minimalizm i delikatną kolorystykę zamiast jaskrawych i mieszanych kolorów :)
Nam się udało wygrać smoczki w konkursie i jestem bardzo ciekawa, myślę że będą na równi z kolekcją stardust:D
Gratuluję, widziałam, że kilku dziewczynom z forum się udało :)
Nam niestety nie :( miałam jeszcze wstawić zdjęcie młodego i mi uciekło. Może będą kiedyś do testów :) Albo kupię sama jak już zużyję te co mam :)
Mi też się udało wygrać choć tylko jedno wstawiłam :) Już mi się ładna wyprawka na kolejne dziecko powoli zbiera :P
Ja wstawiłam dwa i jak na złość musiałam małemu robić nowe fotki bo wszystko co miałam zrobione było ze smaczkami z canpol :) bo on te z lovi mi najczęściej gubi, a canpol zostaje
Stardust robia klimat swiateczny moim zdaniem ;) Ewcia nawet fajne zdjecia wstawiala z kubkiem no strzal w 10;)
Harmony maja ta lekkosc i delikatnosc spokoj tak jak dzieciaczki (jak śpią) ;D
Stardust to była moja druga kolekcja ktora kupilam i sa wg mnie super mam tez butelke taka . No ja wstawiałam ale się nie udało. No sle gratuluje dziewczyny :D
No stardust to takie klimaty świąteczne , ale mi się podoba bardzo ten wzór :)
Mi też się stradus podoba ale wydaje mi się że mimo wszystko bardziej posuje do chłopca :)
stardust powiem wam ze faktycznie takie ciemne;) ale obecnie mamy fioletowe to świetnie sie prezentują z różową tasiemką;) początkowo trudno było nam je zlokalizować;) bo ciemne wszedzie sie kryły;) zielone czekają na jesień pod kolor kurtki;)
Zgadzam się ciemne, może dlatego w kilka dni obydwa zgubiliśmy :(
Nam też się one pogubiły :D Mamy kolejne z tej kolekcji. U nas zielone i pasują do tasiemki wild soul zielonej, która też kiedyś była w testach :)
U nas teraz właśnie fioletowe w użytku i bardzo je lubię, moja ulubiona kolekcja jednak:D
A wam też ze smoczków Stardust schodziła grafika? Bo u nas w każdym z trzech kolorów schodziła.
My najpierw używaliśmy fioletowych, potem granatowych i skończyliśmy na zielonych i były to zarazem ostatnie smoczki w życiu małego.:)