Fajerka z tych póki co nie ale wcześniej miałam kolekcje Hey i one po kilku wyparzeniach miały takie jakby odbarwione plamki jaśniejsze.
nam sie za szybko gubi ta kolekcja , ale jedne chyba miesiąc dotrwały i nic nie zeszło . MI w lovi nigdy nic nie schodziło
No właśnie ta kolekcja Stardust to była jedyna, gdzie trochę schodziła grafika, prawdopodobnie od małych ząbków dziecka, w pozostałych nigdy nic się nie działo.
Ja żałuję że nie walczyłam o te smoczki na lovi bo ten biały z dmuchawcem jest przepiękny będę musiała szukać go stacjonarnie nie wyobrażam sobie go nie mieć bo są przepiękne i takie delikatne
U nas nie zauważyłam żeby na stardust schodziła farba może mialy jakieś gorsze serie to się czasem zdarza przy produkcji
Z każdego czasami schodzi grafika wydaje mi się że zależy od mycia i użytkownika córka zębami szoruje non stop więc nie ma szans żeby grafika nie schodziła
U mnie nic nie schodzi póki co, ale my często wymieniamy smoczki, więc może nie zdąrzyły się zużyć.
Idziemka, ja zawsze przed upływem miesiąca wymieniałam smoczki. Podejrzewam, że grafika schodziła, bo mały te smoczki częstował ząbkami po prostu. I też latały one po całym mieszkaniu, bo mały sobie lubił nimi rzucać. Jednak to była jedyna kolekcja, gdzie coś się działo z grafiką, reszta się trzymała.
Jeśli coś w kolorach naczyń to super bo piękne 😍 ale mi się najbardziej podoba i zamówiłam już chyba 3 raz wór z jelonkiem, kolor kremowy. No cudo!!�!
Emilcia chodziło o smoczki harmony ;) one już sa dostepne;)
MamaLaury no to dobrze zużywanie smoczki u nas jedynie pod gume dostaje sie woda przy płukaniu i to je w sumie niszczy a grafika no cóż zawsze jak nowa;) ale u starszej było podobnie;)
moze młodsza jeszcze na to nie wpadła bo jednak twoja jest troche starsza od mojej;)
Myślę, że każde dziecko może używać smoczków z inną intensywnością więc u niektórych grafiki mogą się zdzierać. Jeszcze jak dziecko już ma ząbki to też użytkowanie smoczka jest już nieco inne. A tarcze smoczków mają takie wypuski żeby dziecko mogło sobie to gryźć dziąsełkami jak gryzaczka :)
Moja jeszcze nie wpadła by traktować ząbkami tą grafikę, ale pewnie wszystko przed nami:D
U mnie też się starała trochę. Ale teraz już jesteśmy na etapie powolnego odstawiania. I powiem wąż że metoda z ucinaniem działa. Uciełam odrobinę czubek. Córka wcześniej jak tylko wracała ze żłobka to darła się za smoczkiem i chciała by go cyckach non stop . Myślę że to trochę się nasiliło dlatego że w żłobku nie ma smoczka. Nawet byłam zdziwiona jak panie mówiły że śpi bez w żłobku. A w domu sobie tego nie wyobrażałam. Więc przychodzi ty aka stęskniona i go chce. No ale do rzeczy . Uciekam , po czym córka odrazu zaczęła nim rzucać i mówić że nie chce , że be , bo jej się nie podobał
U nas też sposób z podcinanie m Smoczka się sprawdził, a próbowałam różnych sposobów, nawet maczała m Smoczek w cytrynie czy innych niedobrych rzeczach. W takim przypadku z Lisa Łago i zaraz smakował normalnie
to moja grafiki też nie ściągała zębami, jedynie jeden przegryzła, a grafika od wyparzania sama schodzi po jakimś czasie :(
Ja używam zawsze po 3 smoczki na miesiąc i w sumie zmieniam je po miesiącu także nigdy nie było problemów z grafiką . Myślę,że może jak dłużej są używane to grafika schodzi
u mnie dobrze sie trzyma grafika za równo na lovi jak i canpolu.
Ale podobnie jak Mazia po miesiacu góra półtora idzie zmiana na nowy wzór;) teraz lato gorąco to lepiej je częściej wymieniać;)
Mazia, no właśnie nie. Ja zmieniałam małemu smoczki gdzieś co 3-4 tygodnie, w zależności jak się zużyły. A w tych fioletowych Stardust to grafika zeszła, jak smoczek był praktycznie nowy, może miał kilka dni. Przez środek tej gwiazdki był wyżarty taki pasek wąski, jakby młody właśnie zębem przejechał. W pozostałych kolorach Stardust też się zdarzyło tak samo. Ale jeśli chodzi o inne kolekcje to było wszystko w porządku, więc mb się trafiły może jakieś trefne egzemplarze.
A to może jakaś trefna kolekcja. Ja z tej kolekcji dopieor te granatowe użyłam,zobaczymy co będzie z innymi kolorami
No może albo kolekcja taka, albo ja dostałam takie egzemplarze. Chociaż kiedyś widziałam komentarz kogoś na FB, że schodzi grafika i nie wiem, czy przypadkiem też to nie dotyczyło tych smoczków Stardust.