Nowe Vinted

Aniska nigdy nie wystawiałam, więc nawet nie wiem, ale może jest jakieś dziennie ograniczenie jak piszą dziewczyny? 

Dokładnie jak pisze Myszka. Jest limit różny w różnych kategoriach. Jak już masz przekroczony to możesz wykupić dodatkowe pojedyncze ogłoszenie bądź pakiet.

Nie wiem od czego to zależy, oni jakoś liczą czas po którym znów są darmowe ogłoszenia. Czytałam kiedyś regulamin ale i tak dla mnie średnio jasne. Nawet jak zakończę i usunę ogłoszenie to jest liczone, że ono już wykorzystało limit i dopiero po upływie miesiąca bodajże od wystawienia tego ogłoszenia mogę następne (przy maksymalnej liczbie ogłoszeń). 

Ale jak masz limit wyczerpany to jest o tym informacja i pokazuje za ile będzie dostępne darmowe ogłoszenie.

ale to zawsze tak było?

ja sie zastanawiam czy to nie przez to ze ludzie często z vinted na olx wystawiali ;) ze wzgledu na koszta wysyłki;) 

no na olx są limity, bo wystawiam ostatnio sprzęt sportowy i kilka ogłoszeń i dupa :( niestety juz za wszystko chcą kase

idziemka tak płaciłam w złotówkach, bo jest to przeliczane, jednak facet nie potrafił wysłąć paczki i mi zwrócili kasę

Tak wsumie ja opłacę za nie wszystkie ogłoszenia nie wiem od czego to zależy bo od kwoty chyba nie. Bo jak auto na części wystawiałam musiałam zapłacić,  a za droższy kompresor już miałam ogłoszenie za darmo. Jeśli chodzi o jakies ubranka dla dzieci lub wózek ostatnio sprzedałam to za darmo nie płaciłam za ogłoszenie

Ja dodaję na OLX różne ogłoszenia w różnych kategoriach i jeszcze nie spotkałam się z opłatą, chyba że za promowanie

Cena zależy od kategorii ogłoszenia, jak wystawiałam że oddam coś za darmo to nie płaciłam nic, za korepetycje było coś ok 12 zł, samochód chyba 50zł, a działka aż 100zł. 

Jak wystawiałam ogłoszenie na korepetycje to pierwsze ogłoszenie miałam gratis, a za kolejne musiałam już zapłacić.

Paula a z czego dajesz korki jeśli można wiedzieć?

Z matematyki, a wcześniej jeszcze z angielskiego

Ja za działki budowlane płaciłam 35 zł teraz już 48, wszystko idzie w górę;/

o Paula a on line tez robisz? pytam o matme;) u nas córka z czerwonym paskiem co prawda;) ale czasami z tą matma to mi ciezko idzie jej wytłumaczyć zwłaszcza jak przychoruje i potem tego tematu jest sporo do nadrobienia;( 

Anisa kiedyś był chyba ogólnie limit ogłoszeń 200 na konto jak dobrze pamiętam. Potem to pozmieniali i wprowadzili limity na kategorie, no ponad rok na pewno już to działa.

MałaZołza to ja nigdy się nie zaglębiałam w te limity, ale dobrze wiedzieć:)

To tylko dodam, że od jakiegoś czasu na olx już limitu nie ma, na pewno w kategorii moda i dziecko. Można wystawiać :)

pamietam, ze za wystawienie auta na sprzedaż placilam 25 zł. na początku ostnienia apki jak auto było warte mniej niż 3 tys to opłata 0 zl, a teraz już z tego co się orientuje jedna opłata

Tak teraz już nie ma limitów na olx. Można wystawiać ile dusza zapragnie ;)

tylko że na olx jak ktoś coś zamawia to musi zapłacić jeszcze opłatę serwisową 

te opłaty serwisowe właśnie zniechęcają do kupowania na olx czy vinted, bo czasem przewyższa suma tych opłat samą rzecz...

Na olx chyba taniej wychodzi ta oplata serwisowa. No i często wysyłka tańsza