ja już dokonałam sprzedazy z nowego konta;) poszło za granice i już wam powiem ze 2 tygodnie paczka idzie ;( i zobaczymy co bedzie dalej, szkoda z enie można lokalizowac tylko z kraju sprzedaży jak i zakupów;(
Ja już kilka rzeczy na nowej apce sprzedałam. Jak piszecie wszystko to jest to samo, działa tak samo.
Nie sprzedawałam jeszcze za granicę.
Aniska a to Ci się gdzieś wyswietlilo wcześniej, że pójdzie za granicę?
Ja tam rzadko kiedy kupuje, raczej tylko sprzedaje. Ale próbowałam coś wyszukać żeby zobaczyć czy są oferty z innych krajów i nie znalazłam, tzn nie było nic na pierwszej stronie a dalej nie grzebalam. Skąd wiecie, że coś jest z innego kraju? Gdzie się to wyświetla?
ja za granicę nic nie sprzedawałam i nie kupowałam
Ja też właśnie jestem ciekawa gdzie jest to napisane? Mam na oku parę rzeczy i wolałabym jednak z Polski by się nie rozczarować?
Ewcia tak jak chciała zalicytować dziewczyna to przyszła mi wiadomosc i potem info że wysyłka do Czech ale normalnie przez inposta można było nadać przez paczkomat ;)
w sumie to na etykiecie dopiero informacja ale juz sie domyślałam bo dziewczyna miała jakies dziwne opisy na swoich ogłoszeniach;)
ja jeszcze nic do Czech nie sprzedałam
ja to się obawiam takich paczek :)
powiem wam ze długa procedura po 3 tygodniach dotarła paczka i czeka w paczkomacie ciekawe czy odbierze ;) bo juz 2 dni czeka, nie wiem czy kolejnym razem bede coś wysyłać tak daleko
To długo to trwa. No ciekawe, daj znać jak tam dalej.
Ja jedynie coś chciałam wyszukać i jak zawsze dałam sortowanie wg ceny no i w ten sposób widziałam te zagraniczne bo jak dałam od najniższej to miałam po 0.18 itd ceny a jak dałam od najwyższej to kilka tysięcy za body :D nie wiem co to za przeliczniki...
MałaZołza to faktycznie pewnie w jakiejś innej walucie się pokazuje wtedy;p
Aniska daj znać czy odebrała paczkę?
w końcu odebrała chyba na ostatnią chwile;( bo napisałam jej emaila zero kontaktu;( ale już mam kase na koncie wiec jakos poszło cieżki kontakt z tą osobą był w zasadzie zaden mimo ze rozmowy sa od razu przetłumaczone.
Aniska najważniejsze , że odebrana paczka i kasa na koncie:)
Ja kupiłam jedną rzecz z czech i jestem ciekawa kiedy dojdzie, bo już to trochę trwa
troche to u mnie trwało długo ale ciekawe jak przy reklamacji by było
dwarazyH a jak to było z kwotą? płaciłaś w złotówkach?
Zapraszam do siebie posiadam ubrania damskie jak i zabawki dziecięce
nick : kotynska
czy u was na olx też pojawia sie opłata za wystawienie ubranek?
Są jakieś opłaty na olx ?
No wlasnie dzis chxialam cos wystawic i wyszlo ze trzeba oplaic za wystawienie
Na olx jest limit dziewczyny :)
Ileś tam ogłoszeń jest darmowych.
Za kilka dni lub godzin może być już limit darmowy i można coś wystawić.
Chyba że się mylę, ale tak było na 100% ;)
Niekiedy widziałam że do kolenego darmowego ogłoszenia mam np. 6 godzin, po tym czasie mogłam dodać.