Nowe Vinted

Hej dziewczyny, mam pytanko do Was.

Przesiadłyście się już na nową platformę Vinted?

Wiecie może jak można wyfiltrować tylko produkty od Polskich sprzedawców?

heyka;)

dobre pytanieja mam nowe vinted ale jakoś kiepsko to działa przejscie ze starego na nowe;( mimo ze na starym zmieniam ceny na nowym zostają bez zmian;( jak na starym koncie coś sie sprzeda to na nowym nie ma takiej info;( 

to wysłały wiadomość  jak można przejść na nowa ? 

Właśnie weszłam na to nowe vinted i nie mogę się totalnie odnaleźć zobaczymy czy będzie to taka dobra zmiana póki co mam mieszane uczucia

Z tymi cenami to chodzi o to że teraz jest pełno ogłoszeń również z Litwy, Czech i Słowacji.

Spójrzcie na wysyłkę dziewczyny- bodajże 9/10 zł inpost.

Szczerze Wam powiem że znalazłam kilka fajnych ciuszków ale jakoś wolę kupić PL...

Natalka1999

Wchodząc w state vinted (szare) dostaniesz informacje żeby przejść na nowe. Do 20.05 każdy ma otrzymać "zaproszenie".

Idziesz krok po kroku, pobierasz nowa aplikacje i w ciągu 24h wszystkie dane, komentarze czy polubienia zostaną przywrócone.

Jak sama pobierzesz nowa aplikacje bez zaproszenia nie będziesz miała swoich dodanych rzeczy, kompletnie nic mino ze będziesz się logować starymi danymi. 

Lepiej poczekać na zaproszenie. 

dziękuje za informacje

Ja już jestem na tym nowym vinted ale jeszcze z niego nie korzystałam. Przeszły mi wszystkie moje wystawione rzeczy ale nie mam wyświetleń i polubień 

Ja nie umiem zainstalować weszlam w stare vintend pokazuje mi pobranie nowej chce pobrać wyskakuje komunikat ze inna aplikacja to blokuje .  Odinstalowałam stare i dalej ten sam błąd.  W sumie denerwowały mnie te ich prowizje może narazid odpuszczę ten portal całkiem tybardziej jak ma takie lagi . Pracowalam na swoją opinię zakupami i sprzedazami i teraz ma nic nie być? Bez sensu .

Jeszcze starego vinted nie ogarnęłam a tu już nowe? Nieźle, kiedy ja się obudzę?

mnie denerwuje to zę w telefonie mam dwa stare i nowe i na jednym są  sprzedaze a na drugim już nie jak by jedno a jednak osobne;( 

nowe vinted? muszę się chyba zainteresować, ale ja korzystałam jedynie ze starej wersji, więc nie pomogę.

Stare vinted jest już zamkniete 

nie można nic już tam zrobić 

trzeba przenieść konto na nowa apke która jest identyczna 

Ja już sprzedałam kilka rzeczy na nowym vinted i spoko szybko sprawnie 

ja dostałam włąśnie wczoraj informację że platforma vonted dotychczasowa za chwilę nie będzie już dostępna. muszę odinstalować i zarejestrować się na nowej. czy stare login i hasło przenoszą się na nową platformę?

Wszystko przeszło u mnie 

Tak wszystko jest dokładnie tak sako jak było 

tak jest to samo bo wczoraj nawet zakupy robiłam 

ja tez pare rzeczy kupiłam trochę sprzedałam 

Nowe Vinted jest takie samo jak stare. Ja weszłam w starą apkę i pisało, że starego Vinted już nie ma, a później automatycznie zostałam przekierowana dalej i dalej i ściągnęłam nową apkę.

Wszystko przenosi się samo automatycznie.