Nocowanki w przedszkolu

Tak, koniecznie ubite bialka osobno i dodane na sam koniec i lekko zamieszac

2 polubienia

Poszlam z tym wielkim pudłem ( w sloiku byl cukier puder i dodatkowa zakrętka z dziurkami zrobiona przez meza) i Ciocie nie mogly uwierzyc, podziękowały a podszedl taki chlopiec do Filipa i powiedział : Twoja mama jest super !" To powiem Wam ze az oczka mi sie zaszkliły :heart:
Dodaja duzo relacji na fejsie takze na biezaco jestem

2 polubienia

Wow super mami

Wykorzystali tą ściankę z Andrzejek? Czy mi się wydaje? Super dzieciaki będą zachwycone goframi na pewno

Tak, przeniesli ta scianke :heart: jest cudna ! I z tego co widze to wlasnie leją woskiem takze andrzejki moje dziecko ma lepsze niz ja :joy:

No i super. Fajnie właśnie że ścianka wykorzystana, dobrze to wymyślili. Czasem tak jest że dzieci się lepiej bawią niż dorośli :rofl::rofl:

1 polubienie

Jaki cudowny klimacik mają :star_struck:
Mama zasługuje na porządne oklaski - dobra robota ! :heart:
Złote serduszko ! :heart::face_holding_back_tears:

A to już dzisiaj ta nocowanka? Myślałam, że jutro, tak też pisałaś :smiley: chyba że to dziś impreza a jutro nocowanka ?:smiley: pogubiłam się

Wczoraj bal andrzejkowy a dzis nocowanka andrzejkowa :heart: w sobote rano odbieramy

Aleee Fifi ma atrakcji! :heart_eyes:

Bo mówił prawdę :blush: jesteś super mama :blush:

Daj jutro znać , jak po tej nocce :smiling_face_with_three_hearts:

Bylismy po niego o 9.
Wszystko bylo super. Dzieci usnely kolejno miedzy 22 a 22 20 :heart: Filip mowil ze ciocia poglaskala go nawet po glowce :heart:
Gofry zniknely w 10minut po moim wyjsciu :joy:
Obiecalam ze na nastepna nocowanke ( lato) tez zrobie cos specjalnego :heart::joy:

3 polubienia

Super :heart_eyes_cat: fajnie że wszystko się udało . Filip pewnie zadowolony :blush:

Wspaniale że się wszystko udało! :smiling_face: I że już myślą o następnym razie :smiling_face:
Mama na medal z Ciebie za pomysł z goframi!
Ciekawe czy następnym razem jakaś mama wpadnie na podobny pomysł? :> Jak myślisz?

Mysle ze to dosc ciezko ogarnac logistycznie, choc jest kilka mam na macierzynskim :heart_eyes: no ale mi robienie gofrów zajelo ponad 3h.
Nastepnym razem moze zrobie muffinki ?

Logistyczne mówisz? :slight_smile:
A ja myślę, że dla chcącego nic trudnego :wink:
Muffinki ekstra pomysł! Jestem za :slight_smile:
Mi na myśl przyszły jeszcze kolorowe galaretki w pucharkach. Jak byłam mała to na każdych urodzinach takie kolorowe galaretki z bitą śmietaną w szklance z obwódką z cukru to był hit :laughing: ale skoro będą to wakacje to może być za ciepło i nie zda to egzaminu.

2 polubienia

Mi przyszło na myśl dokładnie to samo, albo coś podobnego, o taki mini deserki :

2 polubienia

Mam nawet takie pojemniczki :heart: i takie papierowe okragle tez :joy:

Czy ja w lato tez moge zostać przedszkolakiem w takim razie :grin::grin::grin: ? Świetna inicjaltywa z Twojej strony @Mamina :star_struck::star_struck: dzieciaki zadowolone , pojedzone i z uśmiechem na buzi mogły zasnąć a Fifi byl dumny ze swojej mamy :blush::heart_eyes:

1 polubienie