Nocowanki w przedszkolu

A ja zamiast pojemniczków zostawiałam sobie po deserach te słoiczki. Super sprawa bo wkładając do lodówki można zakręcić i nic nie przejdzie innym zapachem. A te słoiczki też cudnie wyglądają

1 polubienie

Ja też zostawiam sobie takie słoiczki po jogurtach z Dino :rofl: często robię w nich jakieś galaretki, deser z chia czy właśnie deserki na słodko.

Super są też takie biedronki jogurciki z jakimś chyba dżemem. Idealne do deserów i są szklane

1 polubienie

Taak te deserki z biedry mają fajne słoiki, ja je zostawiałam i później w nich piłam espresso :sweat_smile:

Właśnie takie same są w Dino! :rofl::smiling_face_with_three_hearts: jak nie jadłyście jeszcze, a lubicie czekoladę, to polecam spróbować, bo są przepyszne!!!

Tak te deserki z biedronki są pyszne w tych słoiczkach . :yum:

1 polubienie

I słoiczki można zostawić na następne deserki hihi

1 polubienie

Aa że zbliżają się święta to te słoiczki też można obwiązać na górze sznurkiem jutowym a do środka włożyć tealighta, taką dodatkową dekoracja, coś takiego ;

2 polubienia

Ja właśnie tak je wykorzystuje, ozdabiam na zewnątrz a w środek wkładałam podrzewacz . :blush:

W action są piękne świeczki w różnych kolorach, które fajnie pasują rozmiarem do takiego słoiczka