To mamy podobnie , zawsze si to przyda a potem leży ![]()
chociaż te słoiczki to mój nawet na warsztaty do śrubek chciał wziąć ![]()
@DDoominika zazdroszczę, ja nie lubię nic wyrzucać ![]()
![]()
nieraz daje chłopakowi i mówię zrób coś z tym bo ja tego nie wyrzucę i nie che widzieć że ty to wyrzucasz ![]()
![]()
![]()
Oj tak, człowiek tak wszystko magazynuje…
Jakby przyszło się przeprowadzić to ja nie wiem czy w ciężarówkę bym się zmieściła ![]()
Mi właśnie przychodzi na październik i już się tego boję hahah
To ja te duże puszki po mleku magazynowałam i zostawiłam u rodziców na strychu mąż pare sobie wzią na śrubki , kilka dałam bratu do warsztatu , i kilka tata sobie do garażu wziął i jeszcse mi zostało ![]()
@Pika haha to właśnie ja będę przed przeprowadzką i żeby w razie jak sprzedamy wcześniej mieszkanie przed wybudowaniem domu się gdzieś pomieścić część rzeczy stopniowo wyworze do mojej mamy na wieś ![]()
Te puszki są najlepsze na warsztat ! ![]()
![]()
Tak to prawda te puszki są najlepsze
chyba dużo osób używa ich właśnie do takich drobiazgów czy śrubek np ![]()
O a ja nigdy nie wpadłam na co je można wykorzystać
ja w nich planuję posadzić zioła w tuch 400 ![]()
a te duże z kendamil do kuchni jako organizery na worki na śmierci, bo aj po zdjęciu foli ich nie rozpoznaję i na reklamówki z zakupów, których nie użyje ale mogą się przydać ![]()
![]()
i jedna puszka pojedzie na przybory kuchenne, bo jednak wyglada bardziej luksusowo niż jakiś plastik z temu
i wiadomo do garażu na klucze gwozdzie srobki klucze przydasie
szkoda ze te puszki nie są kwadratowe lub prostokątne tylko okrągłe, marynowany potencjał ekologi -chyba bedzie trzeba zgłosić do UE ![]()
w okrągłych tak dziwnie wygląda jako pojemniki na mąkę czy ryż ![]()
na razie w jednej puszcze kendamilu trzymam wszystkie miarki za życia dziecka
do zabawy albo jak wspomni o kasie z komuni
My jedną puszkę użyliśmy w domu na bułkę tartą, jest spora i dużo tej bułki wsypie się, całe opakowanie także na takie rzeczy spożywcze też się nadadzą