Nocowanki w przedszkolu

To mamy podobnie , zawsze si to przyda a potem leży :rofl::rofl: chociaż te słoiczki to mój nawet na warsztaty do śrubek chciał wziąć :rofl::face_with_peeking_eye: @DDoominika zazdroszczę, ja nie lubię nic wyrzucać :rofl::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: nieraz daje chłopakowi i mówię zrób coś z tym bo ja tego nie wyrzucę i nie che widzieć że ty to wyrzucasz :rofl::rofl::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Oj tak, człowiek tak wszystko magazynuje…
Jakby przyszło się przeprowadzić to ja nie wiem czy w ciężarówkę bym się zmieściła :sweat_smile:

Mi właśnie przychodzi na październik i już się tego boję hahah

To ja te duże puszki po mleku magazynowałam i zostawiłam u rodziców na strychu mąż pare sobie wzią na śrubki , kilka dałam bratu do warsztatu , i kilka tata sobie do garażu wziął i jeszcse mi zostało :rofl:
@Pika haha to właśnie ja będę przed przeprowadzką i żeby w razie jak sprzedamy wcześniej mieszkanie przed wybudowaniem domu się gdzieś pomieścić część rzeczy stopniowo wyworze do mojej mamy na wieś :rofl:

1 polubienie

Te puszki są najlepsze na warsztat ! :speak_no_evil::speak_no_evil:

2 polubienia

Tak to prawda te puszki są najlepsze :rofl: chyba dużo osób używa ich właśnie do takich drobiazgów czy śrubek np :smiling_face:

2 polubienia

O a ja nigdy nie wpadłam na co je można wykorzystać

ja w nich planuję posadzić zioła w tuch 400 :wink:
a te duże z kendamil do kuchni jako organizery na worki na śmierci, bo aj po zdjęciu foli ich nie rozpoznaję i na reklamówki z zakupów, których nie użyje ale mogą się przydać :joy::wink:
i jedna puszka pojedzie na przybory kuchenne, bo jednak wyglada bardziej luksusowo niż jakiś plastik z temu
i wiadomo do garażu na klucze gwozdzie srobki klucze przydasie

szkoda ze te puszki nie są kwadratowe lub prostokątne tylko okrągłe, marynowany potencjał ekologi -chyba bedzie trzeba zgłosić do UE :joy:
w okrągłych tak dziwnie wygląda jako pojemniki na mąkę czy ryż :joy:

na razie w jednej puszcze kendamilu trzymam wszystkie miarki za życia dziecka :joy: do zabawy albo jak wspomni o kasie z komuni

My jedną puszkę użyliśmy w domu na bułkę tartą, jest spora i dużo tej bułki wsypie się, całe opakowanie także na takie rzeczy spożywcze też się nadadzą

1 polubienie