Nocowanki w przedszkolu

Kiedy ta nocowanka? Daj znać jak tam synuś :hugs:

29 listopada :heart:

Koniecznie daj znać po :slight_smile:

U nas nawet nie słyszałam o takiej aplikacji :speak_no_evil::see_no_evil:
We wtorek mam zebranie i chyba poruszę temat tej aplikacji ,że ułatwiłby to kontakt zarówno Pan z rodzicami jak rodziców Paniami :smile:

Hahaa o matko :rofl: to w sumie jakby nie patrzeć wszyscy razem spędziliście sylwestra :rofl: no ale zawsze tezeba sobie jakoś radzić :smile: najważniejsze że sposób działa :rofl:

Daj znać, jak Fifi sobie poradził i czy był zadowolony! :heart_eyes:

Juz sie jaral jqk go zapisywałam na nocowanke :heart: ma juz zapisane co zabiera ( ktora przytulanke, ktory koc itp) zqstanawiam sie czy on ma isc ze swoja walizeczka ? Bo kurczaki nie wiem gdzie schowam pizame, koc, maskotke, poduszke, przekaskę itp

2 polubienia

Super widać to dla niego nowe doświadczenie :slightly_smiling_face: fajnie że się cieszy oby ta nocowanka była dla niego fajną przygodą która zostanie u niego w pamięci na długo :slightly_smiling_face:

Cudownie ! Najważniejsze jest nastawienie :smiling_face_with_three_hearts: jak masz małą walizeczkę dziecięcą to może śmiało zabrać zawsze to będzie dodatkowa atrakcja taka dorosła :face_with_peeking_eye::star_struck:

No wlasnie ma mata fajna mala na kolkach z zygzakiem McQueenem :heart: koc, poduszka i pizamka idealnie sie tam zmieszcza, jesli zostanie maskotka ktora wybral to tez sie zmieści bo nie jest olbrzymia :heart:

No i cudownie ! Będzie mógł się poczuć jak na małych wakacjach :smiling_face_with_three_hearts:

Ja myślałam właśnie kupić takie małe walizeczki dla moich dzieci, były by idealne jak wyjeżdżały by na wekendy do dziadków :blush:

1 polubienie

Taaak, polecam. To super zabawa zeby pakowac swoja walizke i potem ze ja same prowadza :heart: moj syn jak ją dostal to 3 dni z nia chodzil po domu :joy:

Ja córce już kupiłam taki mini plecaczek na kółkach ze Stitchem :rofl: był śliczny o musiałam go wziąć, jakby była okazja, to w taki właśnie bym ją spakowała :sweat_smile::joy:

My mamy taką malutką w kształcie kurczaczka jak byłam w ciąży z pierwszym synem to nasze biuro podróży organizowało konkurs i wygrałam - jeszcze nie było dziecka a już walizka na niego czekała . Jaka była radość jak wyjeżdżaliśmy na pierwsze wakacje i sam mógł ciągnąć walizkę -miał wtedy rok a radość ogromna :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

To takie urocze i słodkie jak dzieci się cieszą z takich rzeczy, czują się jak mali dorośli, gdzie w tych małych walizeczkach mają spakowane swoje najcenniejsze skarby :smiling_face:

1 polubienie

Chyba za bardzo przyzywczailam synka do tego ze robimy wszystko :joy: pytam co chce przyniesc jako przekaske na nocowanke - bylam prawie pewna ze powie cos w stylu : reksie chrupki

Filip: zróbmy gofry ! Wszyscy lubią gofry !
No i troche cukru pudru tez wezmy

:joy::joy::joy::joy:
Musze zapytac ile dzieci bedzie na nocowance :joy::joy::joy:
Jak do 20 to dla kazdego zrobie po 1 :heart:

3 polubienia

No to masz mamo zadanie ! :rofl:

Dobry pomysł :slight_smile:
Pytanie czy Panie opiekunki nie mają czegoś w planach :slight_smile: jakiś przekąsek, kolacji :slight_smile:

Chyba nie czytalas poprzednich moich komentarzy, oczywiscie ze beda przekaski i kolacja i ja znam cale menu. Chodzi o to ze kazde dziecko ma cos przyniesc, moze byc zrobione a moze byc kupione, warunek jest ze bez czekolady.
Mysle ze wiekszosc przyniesie jakies paluszki, reksie czy zelki a nikt nie wpadnie na pomysl gofrów :heart:
Na kolację bedą tosty.

3 polubienia