Kiedy ta nocowanka? Daj znać jak tam synuś ![]()
29 listopada ![]()
Koniecznie daj znać po ![]()
U nas nawet nie słyszałam o takiej aplikacji ![]()
![]()
We wtorek mam zebranie i chyba poruszę temat tej aplikacji ,że ułatwiłby to kontakt zarówno Pan z rodzicami jak rodziców Paniami ![]()
Hahaa o matko
to w sumie jakby nie patrzeć wszyscy razem spędziliście sylwestra
no ale zawsze tezeba sobie jakoś radzić
najważniejsze że sposób działa ![]()
Daj znać, jak Fifi sobie poradził i czy był zadowolony! ![]()
Juz sie jaral jqk go zapisywałam na nocowanke
ma juz zapisane co zabiera ( ktora przytulanke, ktory koc itp) zqstanawiam sie czy on ma isc ze swoja walizeczka ? Bo kurczaki nie wiem gdzie schowam pizame, koc, maskotke, poduszke, przekaskę itp
Super widać to dla niego nowe doświadczenie
fajnie że się cieszy oby ta nocowanka była dla niego fajną przygodą która zostanie u niego w pamięci na długo ![]()
Cudownie ! Najważniejsze jest nastawienie
jak masz małą walizeczkę dziecięcą to może śmiało zabrać zawsze to będzie dodatkowa atrakcja taka dorosła ![]()
![]()
No wlasnie ma mata fajna mala na kolkach z zygzakiem McQueenem
koc, poduszka i pizamka idealnie sie tam zmieszcza, jesli zostanie maskotka ktora wybral to tez sie zmieści bo nie jest olbrzymia ![]()
No i cudownie ! Będzie mógł się poczuć jak na małych wakacjach ![]()
Ja myślałam właśnie kupić takie małe walizeczki dla moich dzieci, były by idealne jak wyjeżdżały by na wekendy do dziadków ![]()
Taaak, polecam. To super zabawa zeby pakowac swoja walizke i potem ze ja same prowadza
moj syn jak ją dostal to 3 dni z nia chodzil po domu ![]()
Ja córce już kupiłam taki mini plecaczek na kółkach ze Stitchem
był śliczny o musiałam go wziąć, jakby była okazja, to w taki właśnie bym ją spakowała ![]()
![]()
My mamy taką malutką w kształcie kurczaczka jak byłam w ciąży z pierwszym synem to nasze biuro podróży organizowało konkurs i wygrałam - jeszcze nie było dziecka a już walizka na niego czekała . Jaka była radość jak wyjeżdżaliśmy na pierwsze wakacje i sam mógł ciągnąć walizkę -miał wtedy rok a radość ogromna ![]()
To takie urocze i słodkie jak dzieci się cieszą z takich rzeczy, czują się jak mali dorośli, gdzie w tych małych walizeczkach mają spakowane swoje najcenniejsze skarby ![]()
Chyba za bardzo przyzywczailam synka do tego ze robimy wszystko
pytam co chce przyniesc jako przekaske na nocowanke - bylam prawie pewna ze powie cos w stylu : reksie chrupki
Filip: zróbmy gofry ! Wszyscy lubią gofry !
No i troche cukru pudru tez wezmy
![]()
![]()
![]()
![]()
Musze zapytac ile dzieci bedzie na nocowance ![]()
![]()
![]()
Jak do 20 to dla kazdego zrobie po 1 ![]()
No to masz mamo zadanie ! ![]()
Dobry pomysł ![]()
Pytanie czy Panie opiekunki nie mają czegoś w planach
jakiś przekąsek, kolacji ![]()
Chyba nie czytalas poprzednich moich komentarzy, oczywiscie ze beda przekaski i kolacja i ja znam cale menu. Chodzi o to ze kazde dziecko ma cos przyniesc, moze byc zrobione a moze byc kupione, warunek jest ze bez czekolady.
Mysle ze wiekszosc przyniesie jakies paluszki, reksie czy zelki a nikt nie wpadnie na pomysl gofrów ![]()
Na kolację bedą tosty.