Takie wydarzenia są przeważnie w prywatnych przedszkolach
To prawda , my mamy publiczne samorządowe i jednak też organizują . Ale w tych publicznych publicznych rzadko
No to na prawdę rzadko spotykane
Oj tak dzieciaki tak mają niestety , moje na szczęście zostają z babcią , jak nas nie ma to będzie zabawa na całego a jak my jesteśmy w pobliżu to nawet na ręce nie pójdzie. Ale dzieci tak mają że nie lubią zostawać bez rodziców. U nas jak musieliśmy córkę zostawić z babcią i był płacz w niebogłosy to wiszą na scianie takie duże pleksy z naszymi zdjęciami jak córka płacze wystarczy że się podejdzie z nią pod nie to odrazu sie uspakaja i tak babcia stała z nią aż się uspokoiła na dobre ![]()
![]()
Haha czekałam na puentę : i tak babcia stała z małą przed naszymi zdjęciami całego Sylwestra, aż do rana ![]()
![]()
Sluchajcie, mialam wiele obaw ale jest ich coraz mniej.
Na aplikacji dostalam obszerną wiadomosc na temat tego jak bedzie wygladala nocowanka.
Z racji iz bedzie to nocowanka dla dwoch najstarszych grup ( wczesniej byla tylko dla 1 najstarszej ale teraz najstarsze sa dwie grupy) to cioc bedzie az 4 - wiem ktore i to sa te ktore bardzo lubie i cenie jako nauczycieli ale rowniez jako po prostu kobiety ![]()
Dostaniemy na aplikacji wiadomosc jaki bedzie program nocowanki ( jakie zaplanowane sq gry zabawy oraz jakie bajki)
Dostalam informacje co dzieci maja miec ze soba ( oprocz pizamki moga miec swoja ulubiona przytulanke)
Dostalam informacje o tym ze jesli dziecko ma swoj wieczorny rytual bez ktorego np nie zasnie to trzeba o tym napisac w apce ![]()
Wiem jaka bedzie kolacja oraz sniadanie.
Ciocie beda na aplikacji dostepne w razie pytan od nas.
I najwazniejsze dla mnie : dostanę na apce wiadomosc jak moje dziecko usnie ![]()
Widać, że przedszkole wszystko dokładnie przemyślało i zadbało o każdy szczegół, żeby zarówno dzieci, jak i rodzice czuli się spokojnie. ![]()
![]()
Super
niemasz sie czym martwic bedziesz na biezaco ze wszystkim ![]()
No widzisz , czyli nie taki straszny diabeł jak sobie go wymalowałaś w myślach ![]()
![]()
![]()
Baaardzo profesjonalne podejście mają w tym twoim przedszkolu!
Mam nadzieję, że jak córkę wyśle do żłobka lub przedszkola, to spotkam się z podobnym profesjonalizmem! To przedszkole prywatne?
Tak, do państwowego przedszkola które sa blisko sie nie dostal, ale licze ze Kuba sie dostanie do tego co mi bardzo zależy
Ejj, ale profesjonalnie! Czytam to i jestem pod wrażeniem tak dobrej organizacji ![]()
Teraz to już na pewno jesteś spokojniejsza ![]()
Mamo, odwagi!
Skoro synek wyraził zainteresowanie to trzeba dać mu szansę na przeżycie takiej przygody
tym bardziej, że jak piszesz jest bardzo podekscytowany tym wydarzeniem, a jak jednak się nie zgodzisz to będzie mu smutno… Ogólnie super że jest taka możliwość, uczy to też dzieciaki takiej pierwszej samodzielności, odcięcia tej pępowiny, funkjocnowania w innych warunkach, wśród innych a nie tylko w bezpiecznymi azylu rodziców czy dziadków ![]()
Nie no ja sie zgodzilam na to, po prostu kilka rzeczy mnie martwiło. Na szczescie wiekszosc moich zmartwien zostala rozwiana ![]()
No i cudownie ,że Twoje obawy zostały choć trochę rozwiane i jesteś spokojniejsza . Super ,że macie taką aplikacje na ,której macie kontakt z Paniami ,bo u nas takiej nie ma i kontakt jest dość utrudniony ![]()
Taak uwielbiam ta aplikacje, pisalam o niej w innym watku " aplikacja live kid"
Jest swietna bo mozna tam zapalnowac nieobecnosc dziecka, mozna zobaczyc jadlospis na caly tydzien, ogloszenia typu zbiorki,konkursy no i oczywiscie czat grupy.
Oczywiscie sa pewne reguly czyli nie mozna pisac po 18 ani w weekendy i to zrozumiale.
Na czacie czesto przypominaja ciocie o tym co zabrac ze soba na zajecia czy jak ubrac dziecko. To jest swietna forma przypominajki
Podejrzewam że panie przemyślały żeby wszystko zrobić nie tylko dla rodziców ale też dla siebie. Bo pewnie było by kilkanaście telefonów z pytaniem jak dziecko sobie radzi. I każdy rodzic przychodząc mówił by co dziecko robi przed snem a przecież panie mogą tego nie zapamiętać a tak to będą miały napisane w aplikacji które dziecko co robi i będą wiedziały. Pozatym trochę też uspokoją rodziców pisząc że ,dziecko śpi,
Zdecydowanie tez to robia dla siebie, dlatego dzieci zabieraja przytulanke czy cos bez czego nie usna.
Wiadomo ze same tez przypilnuja zeby siku bylo wysikane itp.
Nie wszystkie z nich są matkami, ale wszystkie sa na maxa zaangazowane ![]()
Ooo ale świetne udogodnienie dla rodziców
no wiadomo , żeby nie pisać po 18 bo kto chce po pracy myśleć o pracy ![]()
U nas w aplikacji nie było ani czatu, ani przypominajek od cioć. Jest tylko podstawowa wersja obecności, płatności i ewentualnie jakieś ogłoszenia. Szczerze mówiąc, to super Sprawa , bo taka komunikacja na bieżąco bardzo ułatwiła życie to zależy od placówki wszystko ![]()