Te małe łapki zawsze mnie rozczulają. Ile razy nie odkładam córki do spania, to całuję rączki i stópki, bo są przecudowne ![]()
Tak to prawda
nie mogę się doczekać aż będę całować i tulić stopki i rączki mojego maluszka ![]()
Hahaha! Tak!
U nas syn jak się urodził to często wydawał jakieś dźwięki przez sen i w momencie kiedy tego nie robił też od razu zapala się lampka czy wszystko w porządku ![]()
O tak, do dziś robię tak samo
stopki i rączki są najsłodsze, a jak się super całuje
zresztą na lata przed tym, jak pomyślałam o macierzyństwie to najbardziej na dziale dziecięcym rozczulaly mnie malutkie skarpeteczki, nie mogłam się napatrzeć ![]()
Oj tak te malutkie ciuszki są przesłodkie
lepiej omijać takie sklepy w ciąży , można za dużo nakupować ![]()
No skarpetki są cudne! My akurat mało nosimy, całe lato córka była na boso, pół wiosny też, jak pogoda pozwalała ![]()
A nie mogę znaleźć nigdzie takich małych opasek dla noworodka z kokardką na głowie , bardzo mi się podobają . Gdzie kupowałyście takie malutkie ? ![]()
Ja mam 2, które dostałam od cioci, ale sama też kupiłam na chrzest, fakt już troszkę większa, bo na półroczne dziecko, w Smyku ![]()
![]()
Ostatnio wyświetlił mi się fajny post zgodny z tematem
“Nigdy nie sądziłam, że można jednocześnie kogoś tak bardzo kochać i tak bardzo czekać, aż już pójdzie spać.”
U mnie się zgadza w pełni ![]()
To chyba byl mem
tez mi to gdzies w oko wpadlo
![]()
![]()
prawda, ja to czasem tez nie mogę doczekać się weekendu albo mojej pracy dodatkowej i wyjść mego męża samego na spacer z młodą. Chwila ciszy i kawka w spokoju niezastąpiona
Ze potrafie funkcjonowac mimo nieprzespaniu kilku nocy ![]()
Mam zupelnie tak samo ![]()
![]()
Haha dokladnie kocham swoje dzieci ale jak usna to kocham ich jeszcze bardziej ![]()
Ja na razie wolę dni w tygodniu bo dzieci idą do szkoły i jest cisza. Weekendy wręcz przeciwnie ![]()
Wtedy można po prostu stać przy łóżeczku i rozczulać się nad tym jakie są kochane ![]()
Ja tez lubie ten czas jak jest cisza w domu , ale weekendy tez lubie nie trzeba sie z rana tak zrywac z lozka mozna troche dluzej polezec ![]()
Tak zdecydowanie najpiekniejszy widok 🩷
Tak, to plus że nie trzeba iść do szkoły. Ale moi i tak wstają o 7 i narobią przy tym tyle hałasu że ja też już się budzę.
Tak, to był mem! ![]()
![]()