"Nigdy nie sądziłam, że..."

Drogie mamy, co Was zaskoczyło w macierzyństwie? Podzielcie się swoimi doświadczeniami dokańczając zdanie “Nigdy nie sądziłam, że…” :heart:

2 polubienia

Nigdy nie sądziłam, że człowiek może funkcjonować na tak małej ilości snu… i jeszcze mieć siłę się uśmiechać :sweat_smile:

4 polubienia

Nigdy nie myślałam że tak często będę sprawdzać, czy moje dziecko oddycha, nawet jak śpi spokojnie. :rofl:

6 polubień

Nie sądziłam, że czasami samo usypianie trwa dłużej niż drzemka :rofl:

1 polubienie

Nigdy nie sądziłam, że macierzyństwo nauczy mnie takiej cierpliwości i jednocześnie pokaże moje granice :wink:

2 polubienia

Nie sądziłam, że ktoś tak mały może zająć tyle miejsca w moim sercu i w całym domu :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Nigdy nie sądziłam, że malutki człowiek może zmienić moje życie o 360°. Sprawić że stanie się ono piękniejsze mimo codziennych trudności i całe życie będzie skupione tylko na jego szczęściu :heart:

Nigdy nie sądziłam że kawa potrafi smakować nawet zimna, o ile uda się ją dopić.:smiling_face::rofl:

1 polubienie

Nigdy nie sadzilam ze mam w sobie takie poklady cierpliwosci.
Nigdy nie sadzilam ze bede sie tak o kogos bala.
Nigdy nie sadzilam ze bede sprawdzac czy mojw dziecko oddycha gdy drzemka trwa dlugo.
Nigdy nie sadzilam ze az tak dobrze odnajde sie jako matka, ze bedzie mi to sprawialo wiele radosci.

2 polubienia

Nigdy nie sądziłam że mam w sobie tyle cierpliwości i potrafię robić masę rzeczy jednocześnie

1 polubienie

Nigdy nie sądziłam, że mozna robic tyle rzeczy na raz🙂

1 polubienie

Nigdy nie sądziłam, że będę miała mdłości i wymioty tak długo :sob:

Nigdy nie sądziłam, że można być tak zmęczoną, a jednocześnie tak zakochaną w małym człowieku. Że jeden uśmiech potrafi zrekompensować całą nieprzespaną noc. :smiling_face:

2 polubienia

Nigdy nie sądziłam, że taki mały człowiek może tak zawładnąć moim światem:)

1 polubienie

Nigdy nie sadziłam ze weekend bede zaczynac od 5.30 :] ze mozna źle obrac banana albo zamknac drzwi hihi

1 polubienie

Nigdy nie sądziłam, że…

• wyjście z domu może zająć nawet godzinę :sweat_smile:
  • urlop przestanie być urlopem
  • jeden uśmiech może odgonić wszystkie złe myśli :face_holding_back_tears:
1 polubienie

Godzina to i tak całkiem dobry czas :rofl::rofl: ja żeby dotrzeć na szczepienie na 8:40 (mam 15/20 minjt dojazdu) wstawałam o 5:50 :rofl::rofl::rofl:

Ale najważniejsze, że się udało :sweat_smile:

Oj to ja też tak muszę :face_with_hand_over_mouth:

Nigdy nie sądziłam, że będę w stanie zidentyfikować rodzaj płaczu z drugiego pokoju z zamkniętymi oczami :smile:

1 polubienie