"Nigdy nie sądziłam, że..."

Nigdy nie sądziłam ,że istnieje taka MIŁOŚĆ , bezwarunkowa .
Mając dzieci już wiem jaka to jest miłość, nie zamieniałabym jej na żadną inną. Troska , zamartwianie to moj chleb powszedni :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ice Coffee najlepsza w lato hahaah :rofl::rofl::rofl:

I jedyna możliwa przy noworodku :face_with_hand_over_mouth::rofl::smiling_face:

@LOVI_Redakcja piękny post 🩷🩷🫶

1 polubienie

Wtedy to i taka kawa dobrze smakuje :smiling_face:

Ja też nigdy nie sądziłam że metody książkowe mogą się faktycznie sprawdzić co do na przykład radzenia sobie z emocjami, te metody pomogły zarówno moim dzieciom jak i mi samej

Ha ha I nigdy nie sądziłam że noworodek może przesypiać całe noce :rofl::rofl:🩵🩵🩵

@LOVI_Redakcja potrafi zadać pytania, które przynoszą na myśl najbardziej wzruszające momenty z macierzyństwa :two_hearts:

Nigdy nie sądziłam, że można kogoś tak mocno kochać, tak bardzo się martwić o tą osobę i być do kogoś tak bardzo przywiązanym :heart:

Nigdy nie sądziłam że można jakoś funkcjonować śpiąc tylko parę godzin i mając milion pobudek w nocy :woozy_face: :yawning_face:

Nigdy nie sądziłam, że będę dla kogoś centrum wszechświata i opoką. Osobą, która najlepiej utuli w płaczu i ulula do snu :breast_feeding:

Oooo to ja też o tym nie wiem może ? :rofl::rofl::rofl::rofl:

Tak to prawda jest wiele takich momentów nie wiadomo które opisać :smiling_face_with_three_hearts:

I tak racja, też nigdy nie znałam tak czystej miłości :smiling_face::smiling_face_with_three_hearts:

Jej a ja sie martwiłam ze za dlugo spi , a to jednak nie tylko u mnie jak widze :slight_smile: miała 3 tygn to spala cala noc faktycznie :slight_smile: lrzy 1szej wybudzalam co 3-4 h , teraz mlodszej nie wybudzalalam a sama sie budzila np po 5 h na jedzonko :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

To zazdroszczę , nie wiedziałam że to możliwe :see_no_evil::smiling_face::rofl:

Oj to jest bardzo zaskakujące :crazy_face: :heart:

Można kochać tak bardzo kogoś :slight_smile:

Tak się zdarza :joy: :heart:

Dużo się człowiek może nauczyć i dowiedzieć :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

To prawda, to potrafi zaskoczyć :crazy_face: :heart:

Oj tak bardzo :smiley:

Nigdy nie sądziłam, że będę się tak cieszyć z tego, że ktoś kopie mnie w pęcherz :slight_smile: