Taki zmikowany banan był za gesty. W kawałeczkach później już jadla i jej smakował.
Konsystencja banana rzeczywiście jest bardzo gęsta i mogła powodowac odruchy wymiotne. Dobrze że później już polubiła banana w kawałkach
Dokladnie
Może gdyby dodać trochę wody do banana i wtedy zrobić papkę to byłoby to łatwiejsze do przełknięcia? Nie ma też co się poddawać po pierwszym podaniu. Czasem trzeba coś zaproponować kilka czy nawet kilkanaście razy żeby dzidzia przywykła. U nas tak było z marchewką. Na początku kompletnie nie wchodziła i przez to 90% słoiczków było blee, bo większość obiadków ma w składzie marchewkę. A teraz je chętnie.
O proszę . Polubiła marchewkę . nie ma co się poddawać
U nas marchew nie zabrdzo nawet z jablkiem..
Chyba ze kiedys polubi :-)
Jeju, blondynek slixzny!! Moja będzie brunetką, ale jesXze te włoski jak na kiwi, niewiele widać prócz z tyłu 🥰
O faktycznie, jakie jasne włoski;))
Felek jest tu naszym małym bohaterem;)
Blondynem jest ale az takich jasnych nie ma .. na zdjeciu takie wyszyl nie wiem czemu.
Bohaterem taaa a jaki ten bohater ma apetyt hehe jak tak dalej pojdzie to lekarz przestanie mi mleko zapisywac bo tyle tego pije i do tego deserki ...
On zamiast isc na mase to idzie na dlugosc .. i te jego big stopy haha
Mojej koleżanki syn też byl długi i chudy, a teraz ma 3 lata i jest dość pulchny. Lubi chłopak jeść i praktycznie nie jest wybredny. :)
Wiki to takie nasze forumowe cudo hihi śliczny chłopczyk pamiętam jak dopiero co pisałaś że jesteś w ciąży a tu już taki kawaler duzy
U mnie to raczej bedzie dlugi i chudy jak wszyscy z mojej rodziny.. tylko ja taka sobie przy kosci z mala nadwaga haha no i tata Felka z nadwaga ale tez wysoki.. ale raczej geny ma po mnie.. moj brat tez wysoki bo ma 2 . 03 i chudy.. mam nadzieje ze Felus bedzie nizszy bo nie ukrywam sa problemy z ciuchami..
No tak forumowe dziecko haha rosnie jak na drozdzach.. ale dzisiaj zaczelam sie martwic bo znowu zaczal sie wyginac podczas snu i sie rzuca :-/ i nie wiem czy kolko to znowu jakies czy moga wrocic czy refluks bo czytalam ze tez moze byc czy poprostu w taki etap wszedl ze uklad nerwowy sie stabilizuje
O tak wiki układ nerwowy musi się ustabilizować zadanie takie nocne płaczki i rzucanie się po całym łóżku nic nie oznacza tak jest i tyle i trzeba to przetrwać
Mam nadzieje ze to szybko minie.. najblizsze 2 weekendy to same imprezy a on robi takie cyrki.. juz zaczelam espumisan podawac bo myslalam ze to brzuszek boli
Witam ciocie :-) jestesmy po kontroli i mam sie super :-) czekamy dalej na operacje. Prawdopodobnie 5 lutego bedzie ustalony termin :-) a teraz sie przypominam jaki juz duzy jestem �
Jejku jaki śmieszek kochany :) widać że super się rozwija
Piękny uśmiech;))))