Niebieskie pudełko

Susanne też tak robię! Po 12 miesiącu planuję zrobić kolaż z tych zdjęć :)

Susanne to prawda. Pamiątka cudowna. Robiłam do roku zdjęcia dla córeczki o nadal robię ;) na kostki się nie załapałam a naklejek nie używałam jakoś. 

Pamiętacie jak wspominałam o dziwnych treściach w poradniku dołączanym do zestawu w niebieskim pudełku? Jest wokół tego teraz gorąca dyskusja i pismo wystosowane w celu usunięcia ich z pudełka. Linka wrzucam, ale nie widać go, więc odnajdźcie alaantkoweblw na instagramie albo facebooku

Pauli89nek zerknę z ciekawości w wolnej chwili 

Paulinek zaraz zerkne ;) a jak.kinka nie dasz rady dodać to daj w linku gdzieś spacje to napewno wtedy doda

Szpitale wstrzymują wydawanie pudełek ze względu na tą akcje, na stronach alaantkoweblw szczegóły i ciekawe co będzie dalej

Też zerknę z ciekawości. Swoją drogą, że nikt wcześniej nie zorientował się że w dalszym ciągu wydawane są nieaktualne informacje :/

Paulinek widać trzeba było nagłośnić żeby coś zdziałać

aneczkaa006 siła influencerów w internecie teraz wychodzi... instytut matki i dziecka nawet poprosił te autorki bloga o napisanie nowej wersji... kiedyś w internecie każdy był nikim, a teraz proszę 

Naklejki praktyczne bo na WsYstko można nakleić. Ale możesz tez sama narysować/namalować na kartoniku jeśli masz talent i duszę artystyczną. Widziałam takie prace i robią wrażenie- dodatkowy plus to ta pamiątka i serce i praca włożona W te kartoniki ręcznie robione przez mamę- fantastyczne 

Ja w 1 ciąży dostałam 3 pudełka ,były tam niezłe gadżety ,nawet pożądna maszynka do golenia dla taty od gillette ,w drugiej ciąży nie dostałam żadnego  nie przywykłam aby się o coś upominać.

Sussane to chyba trzeba by było je zrobić jeszcze w ciąży przed urodzeniem pierwszego dziecka, bo nie wyobrażam sobie co miesiąc jeszcze kombinować nowy numerek, z moim HNB niewykonalne

Wioleczek a kiedy był pierwszy poród? 

Paulinek to prawda.. wiele.spraw zostało rozwianych jak się nagłośnilo.w tv lub internecie

Jest też odpowiedz firmy, która zajmuje się dystrybucją niebieskiego pudełka, chcą dołączyć erratę do obecnej książeczki i jak najszybciej zająć się wydaniem nowego poprawionego poradnika... czyli w końcu będzie tam aktualna wiedza

To dobrze,bo ja na przykład czytałam te poradniki, które dostałam w niebieskim pudełku.Nie dobrze skoro są tam błędne treści.

Paulinek to bardzj dobrze. Nie ma co oszukiwać ludzi nieaktualna wiedzą

Suzanne fajny pomysł z tymi naklejkami/kartonikami, ale z braku czasu korzystam z gotowców ;) jestem zadowolona w sumie bo na każdym zdjęciu wyglądają tak samo. Mam już plan na te zdjęcia z każdego miesiąca. Po ukończeniu roczku zrobimy kolaż, uważam że to świetna pamiątka dla dziecka, rodziców czy dziadków.

Ja coś takiego robiłam. Motyw odpowiadający świętom danego miesiąca i z czym mi się kojarzy..z tych zdjęć zrobiłam kalendarz. Nadal tak tworzr zdjecia

Aneczka super pamiątka :)