Ja ustawiam synka zawsze tak samo. A raczej tło jest to samo, a synek inaczej się układa, bo już tak ładnie nie leży im jest coraz starszy. A jak zakończę to zrobię też taki kolaż i sobie na pewno na ścianie powieszę, ale właśnie obdaruję też bliskich.
A co do niebieskiego pudełka, to uważam za skandal aby tam nie było aktualnej wiedzy. Tyle osób to dostaje, osób nieświadomych i skoro dostają to w szpitalach to treści uznają za zgodne i aktualne. Co innego błędne informacje na jakichś niszowych blogach w internecie, a co innego w ulotkach ze szpitala.
super miec takie zdjecia robilam tez ale pamietam ze im wieksze tym trudniej pozowac :) i zdecia sa bo sa ale akurat ja uwielbiam zdjecia i mam ich mase juz zrobilam 3 duze albumy czas na zrobienie reszty
My robiliśmy na bierząco dużo zdjęć, najczęściej telefonem, ale i tak wywoływaliśmy co pół roku średnio większą ilość... prawie dwa albumy już mamy zapełnione, a niedługo pojawi się nowy obiekt do fotografowania, to na pewno będzie ich przybywać jeszcze szybciej
Fajnie, że wiele z Was robi albumy:-) To piękna pamiątka, ja też zaczęłam robić album rodzinny. Zaczęło się dokładnie w święta 2018. Maz dał mi w prezencie mnóstwo zdjęć od początku naszej znajomości i tak co ok. pół roku wywolujemy nowe. Jednak przeglądane na telefonie, to nie jest taki efekt, jak te zgromadzone w albumie ;-)
To prawda, lepiej oglada się album, nie mogę się jednak zebrać i wywołać tych zdjęć.
Tak czy siak dobrze że mam je w tel czy w aparacie, zawsze sobie mogę wejść i pooglądać początki;-) a różnica z pierwszych dni życia a teraz po roku jest taka duża duża że aż niedowierzam;-)
Ja robię zdjęcia telefonem ale pilnuję żeby systematycznie wywoływać. Przeważnie po jakiejś imprezie rodzinnej . Albo po urodzinach córeczki . Wchodzę na stronę internetową i wysyłam zdjęcia do wywołania. Tak najszybciej i wygodnie. Staram się też kupić album i podpisać każde zdjęcie przed włożeniem.
Po latach jak się ogląda to przynajmniej wiadomo który to był rok:)
Najgorsze jest wybieranie tych najlepszych, najbardziej rozczulających ujęć... trzeba jeden wieczór poświęcić i z tel męża, swojego i aparatu poprzeglądać, jest tego w tysiącach i zawsze ciężko się zabrać, ale przed świetami ostatnio się nam udało i zrobiliśmy taką fajną pamiątkę, którą wszyscy się zachwycali podczas wigilii...
Ja też mam problem z wybraniem tych najfajniejszych. Zdjęć setki, a tu weź się zdecyduj. Mam też niestety tendencję do robienia kilku zdjęć w jednej sytuacji:-(
To ja aga chyba każdy tak ma, ja też tak robię po 5 w jednej sytuacji bo liczę na to że dziecko zmieni minę czy pozycje aż w końcu wszystkie 5 mi się podoba i jest dylemat później
Ja też uwielbiam usiąść z albumem teraz kiedy urodziła się córeczka to jeszcze nie mam kiedy właśnie usiąść i wybrać a na tel mam już ponad 2000 zdj :O jak synek się urodził to raz na pół roku wywoływałam zdjęcia. A gdzie wy robicie odbitki? Gdzieś stacjonarnie czy na str internetowej? Ja wywołuje standardowe 10x15 zazwyczaj po 0,19 gr
Jakoś mi tam pasuje najbardziej. Ale przeważnie biorę około 100 zdjec i za przesyłkę wychodzi tyle co za zdjęcia , wiec trochę słabo. Ale z mojego lenistwa nie chce mi się szukać innej strony.
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.