Niebieskie pudełko

Patrycja ja tak samo. Jeszcze chyba próbka emolium

To rzeczywiście trochę ubogo. 

PannaXoanna można się jeszcze zapisać do bebiprogramu i do bebiko. Można otrzymać fajne gadżety dla dziecka m.in karty sensoryczne, kocyk przytulankę sensoryczną czy termoforek z pestek wiśni.

Jeszcze z enfamil można otrzymać zabawkę sensoryczną. Mój syn bardzo ją lubi, z jednej strony jest czarno biała, z drugiej jest materiał minky, przytulanka szeleści, fajna zabawka :)

To ja dostałam podobnie tylko bez buteleczki z aventa, przeważnie to miałam smoczki i próbki kremów i płynow do kąpieli i przy starszym synku miałam smoczek przezroczysty z aventa 6lat temu a przy drugim synku 18mc miałam to samo prucz smoczka, jak nieraz słyszałam od koleżanek że miały buteleczki czy nawet jakieś pieluszki to byłam zdziwiona, nie wiem od czego to zależy..i przy starszym synku- dostalam dwa pudełeczka niebieksie i różowe a przy młodszym tylko jedno pudełko niebieskie;-)

Mamameg my też mamy ta zabawkę z enfamil i malutka bardzo ja lubi :) 

Tez mamy zabawkę z enfamil. Majka wpycha do buzi przez co, co chwilę muszę ja prać. Dla niej lepsza od gryzaka na swędzące dziąsła 

Mamameg ten termofor z pestkami jest super. Też taki mamy  :)

Ja mam tą błękitną "szmatkę" z bebiprogramu. Maly się długo nią bawił. Termoforek z pestek wiśni do nas nie doszedł, ale to pewnie ja coś nie doklonczylam przy rejestracji, ponieważ dużo mam pisało, że to otrzymało.  

Ja mam termoforek z pestek wiśni i ani razu się nie przydał. Z bebiprogramu też mam zabawkę i jakoś u mnie synek nie lubi się bawić takimi szmatkami. Może jeszcze się przekona. Bo wiele rzeczy dopiero po czasie odkrywa.

Mamameg dostałam identyczne prezenty po zarejestrowaniu sie ;)

Szmatka nie służyła nam długo choć ciągle leży w koszu z takimi drobiazgami. Jest miekka i przyjemna. Polecam termoforek. O jest ekstra! Używałam nie tylko dla dzieci ale tez dla siebie- pomaga na bóle pleców. Używałam nawet jak nie byłam w ciąży i pomaga pokonać ból miejscowy- jestem z niego bardzo zadowolona. Miałam jeszcze probke kremu do pupy - fajna sprawa bo można potestować 

Mamameg moja córeczka też ją lubi :) 

To chyba będę musiała w końcu wypróbować ten termoforek, ale dla siebie, bo plecy czasami bolą.

Też mamy tą szmatkę, termoforek, szeleścik z emfamilu i kostki z miesiacami do zdjęć, te ostatnie najbardziej nam się przydały, reszta gadżetów leży w kącie gdzieś zapomniana...

Paulina świetne zdjęcia  :D ja na pamiątkę robiłam odlew stopy i rączki 

Ta niebieską szmatkę to dostaliśmy jeszcze przy synku prawie 5 lat temu ;) 

U nas ta szmatką leży. Nawet jej nie dotyka. Nie zaciekawiła jej wgl

Paulinek też robiłam co miesiąc zdjęcia..ale liczbe sama układałam np z bombek, liści, gryzaków, kasztanów itp

MamaMałejMajki super pamiątka ;)

Ja niestety na kostki się nie załapalam wiec używałam naklejek. Warto robić zdj co miesiąc bo to wyjątkowa pamiątka. nie trzeba mieć super drogiej sesji a wystarczą domowę ujęcia. Ładnie ubierałam córkę do zdjęć i mamy cudowną pamiątkę