Niebieskie pudełko

U położnych dostaje sue reklamówkę będę mama a nie pudełka (one tylko w szpitalu) i to czasem zależy jak szybko się rozejdą, wtedy czasem brakuje i ktoś nie dostaje. Ja teraz dostałam reklamówkę z niebieskiego pudełka i próbka bepanthen ma ważność do 2022 roku, nic nie było przeterminowane (woda też w terminie) więc pewnie dostałam z nowej serii 

Ja na każdych zajęciach ze szkoły rodzenia dostawałam coś i tam były takie próbki jak widziałam, że w niebieskim pudełku też się znajdują. 

Ja nie dostałam w szpitalu bo może właśnie się im skończyły, a samej nie chciało mi się pytać. Nawet o tym w tamtym momencie nie myślałam.

Nie każdy szpital rozdaje niebieskie pudełka . Ja dostałam dwa ,na szkole rodzenia też dostawałam próbki od położnej . Takie próbki są super zwłaszcza na początku . 

Megg nie słyszlam o tym żeby próbki były poterminie :/ 

Dziewczyny które są w drugiej ciąży chodziłyście na szkole rodzenia ? 

Przy pierwszej to wiadomo potrzeba wiedzy , trochę też zabicie czasu , wyjście do ludzi itd tym bardziej jak siedzi się na L4 ale czy w kolejnej jest na to czas . Chętnie się dowiem jak było u was :) 

Mamameg no niestety nie każdy szpital rozdaje. Choć ja nie sprawdzałam nawet czy dany szpital rozdaje czy nie. Bo do samego produ nie wiedziałam w którym będę rodzic. Bo poszłam tam gdzie ostry dyżur był 

Ja jestem ciekawa czy co kolwiek dostanę pomimo rejstracji itp gdyż różnie to niestety bywa z takimi rzeczami :-/

Pati o przeterminowanych niebieskich pudełkach czytałam ostatnio na jakiejś  grupie na fb.

Pati ja chodziłam, bo po 3 latach wiele rzeczy sie pozmieniało i wiele nowych rzeczy się dowiedziałam, a i zabicie czasu i kontakt z innymi mamami jest super sprawą, bo teraz często jakąś spotykam na spacerku i zawsze to milej z kimś pochodzić :)

Ja teraz po porodzie dostałam 2 paczki i o dziwo 3 lata temu paczki były bogatsze niż teraz. Fakt nie było książeczki z wierszykami, ale miałam duże op. pampersów 22 sztuki, butelkę wody i mnóstwo próbek, a teraz 2 pampersy, próbki i książeczka z milionem ulotek... 

Minnni ja mimo rejestracji w danej prxy chodni nie dostałam nic bo reklamówki się skończyły, za to bez upominania dostałam zestaw od położnej z mojej przychodni rodzinnej 

Zamarańcza zgadzam się jak ponad 5 lat temu rodziłam synka to niebieskie pudełko było zdecydowanie bogatsze niż teraz jedyny plus to ta książeczka :) 

Pati ja nie chodziłam ani w pierwszej ciąży ani w drugiej głównie chyba dlatego że musiałam dojechać ponad 50 km bo nic bliżej nie ma więc mi się nie chciało ale żałowałam. 

Niebieskie pudełko które ja dostałam 4 lata temu bardzo się nie różniło od tego teraz tylko zamiast książki były rolety z Dady na szybę samochodu. Według mnie to zbiór masy ulotek. Co prawda próbki czy woda nie były przeterminowane ale kupony np. do Smyka już tak :D

A ja się nie rejestrowałam i dostałam trzy paczki :)

Aneczka jakie paczki? Pudełka czy reklamówki? 

Patrycja ja 5 lat temu na pewno miałam dużo próbek i smoczek i butelkę bodajże avent:) 

a jeżeli zarejestrowałam się w programie, ale mój gabinet nie współpracuje z niebieskim pudelkiem, to jest szansa na otrzymanie zestawów?

Ineczka jeżeli szpital nie współpracuje to nie dostaniesz. Ale zobacz czy przychodnia z której będziesz miała położna albo w której pracuje Twój gienkolog przypadkiem nie współpracuje.

Ja jak chodziłam na KTG to od nich dostałam torebki z niebieskiego pudełka. 

Jak chodzisz do szkoły rodzenia zobacz może oni współpracują ja tam też dostałam. 

Aneczka widocznie mieszkasz w dużym mieście. W mniejszych miejscowościach widocznie przychodnie nie starają się o dostęp do produktów dla ciężarnych.

Mamameg nie każda przychodnia współpracuje ale to wszystko chyba można sprawdzić na ich stronie 

Wszystko zależy od przychodni. Są w dużych miastach współpracujące, jak i w mniejszych. 

Ineczka wątpię, znajdź jakąś najbliższą placówke która współpracuje i tam pytaj. Oni tego nigdzie nie zapisują komu dają tylko rozdają żeby się pozbyć 

Obecnie mieszkam w mieście 35 tyś, więc średnie, ale jak najbardziej znalazlam na stronie, które placówki współpracują z tym programem. Wszystko jest tam jasno opisane ;-)