Niebieskie pudełko

U nas fioletowych pieluszek w każdej jednej Biedronce jest pod dostatkiem o wszystkie rozmiary, boxy też są. Ale tych w zielonym opakowaniu nigdzie nie nie mogę dostać, tylko pantsy...

Ja mam zapas to narazie nie potrzebuje. Po za tym dość często takie promocje robią ostatno

magicznypazur - to u nas właśnie odwrotnie :) Zielona Dada jest, fioletowa w większości jest, ale rozm. 4 nie ma prawie nigdy :D 

Musimy się dogadać i na wzajem będziemy sobie pampersy kupować :D haha :D Potem przesyłka pocztą i paczuszka w domu ;) 

Pcheła haha jestem za :) dziś z ciekawości zajrzałam na dział dziecięcy, jak byłam i oczywiście nie ma,same pantsy. 

A ja nie skorzystałam z promocji bo nie mogłam się zebrać żeby specjalnie do biedronki jechać :) może jeszcze jakieś promocje będą do stycznia :) 

Magicznypazur jaki rozmiar kupiłaś na początek 1 czy od razu 2?

Promocje są bardzo często, nie ma co się martwić. Akurat konczy się u nas zapas, a już kolejna promka, tak jakby czuli :-)

Od 2 grudnia jest promocja na zielone pampersy Dada. Jak się kupi 2 to za box płaci się 19.99

To ja aga to ja akurat zawsze trafialam na promocję jak byłam świeżo po kupieniu nowej paczki w zwykłej cenie, takie szczęście hehe 

Aneczka u nas nie było, były boxy po 120 sztuk fioletowych pampersow za chyba 50 złotych. 

Dziewczyny a wykorzystałyscie pomysł niebieskiego pudełka i służy wam ono na pamiątki malucha? 

Patrycja - o jakim pomyśle piszesz? Czy chodziło Ci o pudełko? 

Ja właśnie nie mam nic pamiątkowego :( Ani dla córki ani dla syna, a parę rzeczy mam pochowanych po szufladach. Muszę chyba pozamawiać jakieś szkatułki/pudełeczka, aby im zrobić taką skarbnicę pamiątek. 

Ja pamiątki trzymam w małym pudełeczku od bucików :) 

Pcheła tak :) z boku pudełka jest napisany ich pomysł aby pudełko posłużyło na schowek pamiątek ;) dla mnie jednak to pudełko trochę za duże muszę pomyśleć o czymś mniejszym :) 

O kurcze Patrycja nawet nie spojrzałam na bok tego pudełka i je wrzuciłam a szkoda:(

Patrycja dla mnie było za duże i wywaliłem.  Nie miał am gdzie go schować 

Ja zostawiłam sobie tą miarkę wzrostu co była w pampersie dady:) 

Ja ja mam miarkę do wzrostu z Juvit :) nie używana narazie hehe

Pokrzywa jaka miarka? ;) 

Aneczka dla mnie też dlatego narazie zostawiłam sobie to drugie mniejsze ale muszę pomyślec o czymś ładniejszym :) 

Pchela to już trzeba większego pudełka na takie skarby :) ja tak trzymam po synku smoczek, opaskę że sxpitala, pamiątki z chrztu i duuuzo innych rzeczy :) 

Patrycja na tym kartoniku po wewnętrznej stronie w pampersie 1 dady dodanym w niebieskim pudełku jest miarka dla dzieciątka razem z metryczką:)