U nas fioletowych pieluszek w każdej jednej Biedronce jest pod dostatkiem o wszystkie rozmiary, boxy też są. Ale tych w zielonym opakowaniu nigdzie nie nie mogę dostać, tylko pantsy...
Ja mam zapas to narazie nie potrzebuje. Po za tym dość często takie promocje robią ostatno
magicznypazur - to u nas właśnie odwrotnie :) Zielona Dada jest, fioletowa w większości jest, ale rozm. 4 nie ma prawie nigdy :D
Musimy się dogadać i na wzajem będziemy sobie pampersy kupować :D haha :D Potem przesyłka pocztą i paczuszka w domu ;)
Pcheła haha jestem za :) dziś z ciekawości zajrzałam na dział dziecięcy, jak byłam i oczywiście nie ma,same pantsy.
A ja nie skorzystałam z promocji bo nie mogłam się zebrać żeby specjalnie do biedronki jechać :) może jeszcze jakieś promocje będą do stycznia :)
Magicznypazur jaki rozmiar kupiłaś na początek 1 czy od razu 2?
Promocje są bardzo często, nie ma co się martwić. Akurat konczy się u nas zapas, a już kolejna promka, tak jakby czuli :-)
To ja aga to ja akurat zawsze trafialam na promocję jak byłam świeżo po kupieniu nowej paczki w zwykłej cenie, takie szczęście hehe
Aneczka u nas nie było, były boxy po 120 sztuk fioletowych pampersow za chyba 50 złotych.
Dziewczyny a wykorzystałyscie pomysł niebieskiego pudełka i służy wam ono na pamiątki malucha?
Patrycja - o jakim pomyśle piszesz? Czy chodziło Ci o pudełko?
Ja właśnie nie mam nic pamiątkowego :( Ani dla córki ani dla syna, a parę rzeczy mam pochowanych po szufladach. Muszę chyba pozamawiać jakieś szkatułki/pudełeczka, aby im zrobić taką skarbnicę pamiątek.
Ja pamiątki trzymam w małym pudełeczku od bucików :)
Pcheła tak :) z boku pudełka jest napisany ich pomysł aby pudełko posłużyło na schowek pamiątek ;) dla mnie jednak to pudełko trochę za duże muszę pomyśleć o czymś mniejszym :)
O kurcze Patrycja nawet nie spojrzałam na bok tego pudełka i je wrzuciłam a szkoda:(
Patrycja dla mnie było za duże i wywaliłem. Nie miał am gdzie go schować
Ja zostawiłam sobie tą miarkę wzrostu co była w pampersie dady:)
Ja ja mam miarkę do wzrostu z Juvit :) nie używana narazie hehe
Pokrzywa jaka miarka? ;)
Aneczka dla mnie też dlatego narazie zostawiłam sobie to drugie mniejsze ale muszę pomyślec o czymś ładniejszym :)
Pchela to już trzeba większego pudełka na takie skarby :) ja tak trzymam po synku smoczek, opaskę że sxpitala, pamiątki z chrztu i duuuzo innych rzeczy :)
Patrycja na tym kartoniku po wewnętrznej stronie w pampersie 1 dady dodanym w niebieskim pudełku jest miarka dla dzieciątka razem z metryczką:)