Niebieskie pudełko

To prawda z kartą MB box za 29.99 zł ;) limit 2 boxy na jedną kartę 

Do mnie chyba po około 4 miesiącach od porodu dzwonił ktoś właśnie w sprawie niebieskiego pudełka z pytaniem czy przydały mi się próbki. Zgodnie z prawdą odpowiedziałam że używam tylko tych produktów i kosmetyków które znałam i miałam wyprobowane już wcześniej czyli emolium, Lovela, pampers i bepanthen. Oprócz tego pudełka w szpitalu nie dostałam nic więcej.

Dużo zależy od rozmiarów pampersów. My akurat aktualnie używamy 4, a one najkorzystniej cenowo wychodzą właśnie w Biedronce. 

Dzięki za info:-) bardzo lubimy te fioletowe pampersy z Biedronki, nawet lepiej, niż zielone, bo mają ten specjalny pasek, a cena trzech dych to jest naprawdę dobra cena. Pojadę, ale ostatnio jak była na nie promocja, to rozeszły się jak świeże bułeczki. Nie zdążyliśmy. 

Aga przy takich promocjach to trzeba już na otwarciu być hehe 

To ja Aga K masz na myśli firmowe Pampersy czy inne pieluszki?

my właśnie kończymy trójki i nastepne będę już kupować większe.

Aga ja też jadę na nie polować :) opłaca się za taką cenę. Będzie zapas na dłużej. 

mamameg, mam na myśli pampersy z Dady, choć z Pampersa też w Biedronce są promocje i chyba wychodzi również najkorzystniej jeśli chodzi o różne sklepy. 

Moja położna też nie ma nic wspólnego z niebieskim pudełkiem więc nie wie nic na temat ostatniego z pudełek. 

To ja Aga K swego czasu używaliśmy dady, ale póki co kupuję pampersy bo są jednak miększe. Może za jakiś czas przetestujemy je znowu.

A na black friday żadnej promocji na pieluchy nie bylo :p

MNPB była w biedronce i jest do jutra :) duży box Dada za chyba 30 złotych z kartą biedronki. 

Wszędzie na black friday promocje na pieluchy, w biedronce, w Lidlu w Auchan w innych sklepach większych pewnie też :) 

Ciekawe czy te promocje to że Black Friday bo Biedronka często takie promocje robi

No tak Jak Black Friday to na wszystko i na pieluszki:) 

Aneczka było napisane że na black week :) 

Natalia może i tak. Ja widziałam na allegro taka informacje

upolowałam 2 boxy, byłam rano, ale nie na otwarcie. Bylo jeszcze kilkanaście, więc albo były mega dostawy, albo ludzie się tak nie rzucili jak ostatnio

Aga mój mąż już nie zdążył. Nie było ani jednego a mamy w mieście trzy biedronki :) 

My też standardowo kupujemy rozm. 4 Dady fioletowej. Niestety ostatnio mamy wielki problem, aby dostać ten rozmiar - w biedronkach najbliżej Nas są wszystkie rozmiary oprócz 4 :( Ale jak dostałam sms-a o promocji to od razu męża wysłałam i udało mu się :) Złapał 2 boxy :) 

Jak to się nawet nie spodziewałam, że je dostanę, ponieważ ostatnio się nie udało. Bylam miłe zaskoczona. Chyba lepiej się nie nastawić, bo potem rozczarowanie. Zapas na miesiąc jest.