Niebieskie pudełko

Bepanthen. Nigdy go nie używałam, ale po próbkach się mega do niego przekonałam i płyn do prania po próbkach wybrałam Lovela.

Ja właśnie zastanawiam się nad kupnem bo przy synku od urodzenia też pralsm w normalnych proszkach i nie miał żadnych oznak niepokojących. A pralam tak dlatego że ja jako dziecko miałam alergie a takie właśnie prosxki, dopiero jak rodzice zmienili na normalny to alergia znikła więc w przypadku synka uznałam że zrobię odwrotnie i spróbuję jak reaguje na zwykły proszek i jak będzie coś nie tak to wtedy zmienię na specjalny. W tym przypadku chyba zrobię tak samo i spróbuje na zwykłym proszku 

Każde dziecko jest inne. Ja polecam po około 3-4miesiącach spróbować wyprać z jeden, dwa ciuszki w zwykłym proszku i zobaczyć reakcję dziecka skóry na zwykły proszek.

Ja przez pierwszy rok pralam w plynach dla dzieci. Mój synek od małego ma problemy skórne. A masło dermedic jest świetne bardzo dobrze nawilża pierwsze opakowanie otrzymalam od bratowej trochę cena mnie przerazila ale potem tez poleciala je położna. Dla mnie najlepsze dla takiego maleństwa

Za mną został bephanten i pampersy Dada :) 

Patrycja. Niedopytalska w sumie nie... Bepanthenu używałam przy synku, więc wiedziałam, że od razu go będę używać i to że była próbka w zestawie nic nie zmieniło. Miałam dwie pieluszki z Pampersa - też ze mną  nie zostały, postawiłam na Dadę. To samo z próbkami jakiś emolientów, kremów na ciemieniuchę etc. Próbkę Lovela też miałam, ale używam koncentratu do płukania z Dzidziusia. Wiec w sumie nic ze mną nie zostaje :D

Czyli jednym się przydaje innym nie. Ja dzięki temu wiem że nie pasują nam pieluszki dady bo odparzyły delikatnie pupcie Ani, bepanthen był z nami i zostaje, wiem też że drażni mnie zapach płynu do płukania lenora za to zadowolona jestem z loveli i już nawet kupiłam mleczko :) 

Ze mną też nic z niebieskiego pudełka nie zostało poza super książeczką :) 

Ja dzisiaj wpisałam się po zestawik :)

Ze mną zostaje Lovela, Bepanthen i Dada :) 

Dzisiaj pytałam położną  o tą trzecią paczkę z niebieskiego pudełka. Ona nic takiego nie ma. Ciekawe jak można tą trzecią paczuszkę dostać w takim razie...

Że mną został.plyn Lovela i pameprsy Dada 

Jak synek byl mały to Dada miało beznadziejna jakość a rzepy to była jakaś tragedia. Teraz myślę że będziemy ich uzywac bo jakość jest super a i cena kusi w porównaniu do pampers 

Pcheła- może prześlą Ci coś pocztą? Nie wiem czy odbierałaś to tylko od położnej czy zapisywałaś się na stronie.

NMPB - przy córce mi nic nie wysłali. Zarejestrowana u nich jestem już od ponad roku. Nigdy nic mi nie wysyłali, chyba, że wygrałam w konkursie niebieskiego pudełka

Niebieskich pudełek nie wysyłają na ich stronie są wyszczególnione punkty które dają te pudełka

Pampersy Dada najlepiej wychodzą cenowo i jakość też jest ok. Czasem jak się trafi na promocję, to wychodzi, że za jedną pieluszkę z Pampersa ma się 2 Dady, więc jest różnica:-)

Koniecznie trzeba znaleźć na stronie punkty, w których można odebrać pudełka. Nic nie wysyłają pocztą. 

Ja akurat teraz kupiłam w Rossmanie Pampers 1-43sztuki za 16 zł więc też super wychodzi cenowo jak dobrze pamiętam promocja jest do 30 listopada. 

Dla mnie położna po porodzie przyniosła 3 reklamoweczki ale wszystkie "będę mamą" sugerując się ich zawartością nawet nie pytałam o to ostatnie :D poczta raczej nie wysyłają. 

Jutro i w sobotę ma być promocja na pampersy Dada w biedronce :) 

To prawda z kartą MB box za 30 zł ;)