Mi też tylko część się przydała nie wszystko uzyłam
Dziewczyny a jest tu jakaś mana która od urodzenia prala w normalnych proszkach plynach ? Nie takich dla niemowląt
Ja to wykorzystałam wszystkie próbki, część dla syna, a i mi się zdarzyło wykąpać w jakimś płynie, jak wiedzialam, że ma średni sklad, to wolałam wykorzystać dla siebie, niż malego.
Natalia1234 tak moja koleżanka, która ma synka 19 miesięcy na ten moment i nic mu nie dolegało, żadnych alergii skórnych nie miał. Ale nie powiem Ci dokladnie, jakiego proszku używali.
Natalia1234 moja kuzynka od urodzenia prała w normalnych kapsułkach i dzieciom nic na skórze nie wychodzi.
Patrycja i ja tak robię. Też nic się nie dzieje.
Moja koleżanka też od urodzenia prała w normalnych proszkach
Ja też używam proszku Loveli teraz przy starszym również używałam jakoś nie miałam odawgi prać w proszkach w których prałam swoje rzeczy chociaż synek nie miał problemów ze skórą.
A ja chyba nie będę czekać aż skończy się proszek. Przyda się przy drugim dziecku. Zmarnować się nie zmarnuje. A ja zacznę już przechodzić pomału na nasz proszek
Jak dziecko nie ma skłonności do alergii to oczywiście można prać w zwykłych proszkach, ale najpierw trzeba to sprawdzić, żeby się nie okazało, że wszystko wyprane w zwykłym proszku, a dziecku wyskakuje wysypka i nie mamy w co go ubrać..
My już jakiś czas (2 tyg) pierzemy w normalnych kapsułkach i jest ok. Nie wiem, czy bym się odważyła prac tak od razu dla noworodka w zwykłej chemii.
To.ja.Aga.k-ja tak z 3 miesiące w białym jeleniu prałam, a później już do zwykłego proszku przeszłam.
Aga ja się odważyłam i nic się nie stało. Tak naprawdę w każdym proszku jest chemia. Nikt aż tak dobrze nie zna się na tych nazwach podanych w składzie, nie wiemy czy to czasami nie to samo co w, zwykłym proszku tylko pod inną nazwą.
Aga ja nie brałam nawet pod uwagę tego że będę prac w naszym proszku. Od razu się zaopatrzyłam w Lovele
To kiedy dziewczyny przeszłyście na zwykły proszek, jak maleństwa ile miały?
Pokrzywa ja wypralam pierwsze ubranka w zwykłym więc od urodzenia córeczki używam zwykłego proszku :)
Ja długo prałam w loveli ale i tak synka pranie robiłam oddzielnie więc było mi bez różnicy co wyspie. Bodajże do 2lat
Moja zaraz będzie miała 11 miesięcy u będziemy pomału przechodzić na na nasz
Dziewczyny a wracając do niebieskiego pudełka to wiadomo że miło jest dostać ale czy dzięki tym próbkom zostało coś z Wami na stałe?
Patrycja, mi zostało masełko z Dermedic od 1 go dnia do całego ciała. Nie smaruje malego codziennie, ale raz na jakiś czas po kąpieli to smarnę. Dobry sklad, fajnie się wchłania.
Dowiedzialam się z ulotek o vitapil mama i bylam b. zadowolona z efektów.