Niebezpieczne słońce

Doris u mnie przy zółwiu się nauczyła chodzić. Mamy łosia, leniwca, pawia, i pingwina -  on super się rusza i ma wiele fajnych piosenek.  Na święta jej kupiłam Sowę i jestem zdziwiona jej rozmiarem. 

To już wiem co będę mówiła jak ktoś zapyta co córce kupić ;) Jeśli ich budżet to ogarnie to linkimals :) 

Ja polecam lamę. Gra, świeci A do tego się ją układa.. mamy 6 linkimalsów ale lama wygrywa 😁

Wika ale lama z tej nowej serii? czy starej?

Nawet nie wiedziałam że są dwie 🙈 ze starej 

Wika teraz właśnie wyszła nowa i byłam ciekawa:D

A te lamy ze starej i nowej serii różnią się czymś? 

Tak stara to się układa taką piramidkę z okręgów na nowa jest po prosty stojąca i pewnie inaczej się swiecą i mają melodyjki

O ciekawe

Nie słyszałam o tej lamie. Inne z serii wiedziałam. W ogóle ostatnimi czasu chyba duzo nowośc u ich jest 

Mój synek ma 16 miesięcy, myślicie że te Linkimalsy jeszcze się u niego sprawdzą? A jeśli tak, to które dwa byście poleciły?

Zabawka atrakcyjna więc może zainteresuje.  Na YouTube zabawkowicz ostatnio pokazywała szczegółowo ich nowości 

myślę, że każda go zaciekawi mi mamy takiego miśka , ale mój syn tą część śpiewająca wyjmuje i z nim lata 

halmanowa fajny jest niedźwiedz z klockami, ale moja lubi teraz sowe i pingwina;p

Ja widzę po swoich dzieciach ,nze najciekawsze zabawki to grające i świecące;) 

Zdecydowanie te grające i mówiące. Syn teraz bawi się nimi, nawet Misiem z Fisher tym gadającym. Jakby nie patrzeć teraz interesuje go to bardziej niż jak był mały 

My stosujemy kremy z filtrem, oczywiście kapelusze, dużo wody do picia. I wybieramy cień a nie słoneczko jeśli jest taka możliwość.

Stosowanie kremów z filtrem jest absolutnie konieczne;).

Ja stosuję kremy z filtrem  jak już muszę i nie mam wyjścia ale tylko te mineralne. Tak to w cieniu przebywamy. Bawimy się na podwórku gdzie jest dużo drzew i mnóstwo cienia w upalne dni rezygnuję ze spacerów 

Nawet jak jesteśmy w cieniu to stosuje kremy z filtrem dla mnie to podstawa.