Taak, najpierw kilka tygodni wcześniej podnóża ceny, a potem wielkie woow, patrzcie jaka promocja :P Ostatecznie na tych obniżkach najwięcej zarabiają sprzedawcy, a najwięcej tracą klienci, bo ludzie kupują rzeczy których normalnie nie potrzebują :P A jeśli chodzi o preparaty z filtrami UV to znalazłam fajną analizę preparatów dla maluchów https://leki.pl/poradnik/filtry-uv-dla-dzieci-i-niemowlat-preparaty-z-apteki/
Ostatnio tak samo było w 5.10.15.. promocja 50% na wszystkie, a kamizelka która tydzień wcześniej kupiłam z 80zl na 51zl to nagle kosztowała 199zl.. Tak samo inne rzeczy które miałam w koszyku podrożały..
teraz online kupując łatwiej bo już tak nas oszukać nie mogą bo mają obowiązek podać najniższą cenę z przed 30 dni, więc czarno na białym widać co robią
I to jest wlansie fajne bo widacvjaka byla cena wczesniej
więc oszukać nas już nie mają jak bo widać zaraz jakie te ich przeceny są duże :D czasem widzę, że cena mimo wszystko była niższa niż jest po obniżce
Tak tego teraz na blac friday było pełno , nic nie kupiłam . Srednie te promocje jakos byly
Mi się udało parę rzeczy kupić w rzeczywiście w tańszej cenie, bo stół i tv oraz kanapę udało się:D
to ja nic nie kupiłam jedynie może zdrową żywność bo była fajna zniżka to zrobiłam zamówienie :D
Mi udało się tylko upolowac tańsza lovele I Kapsułki do zmywarki. A reszta bez szału. Wydaje mi się, że we wrześniu ubrania były tańsze na promocji
Ja kupiłam zabawki w pepco bo była promocja 2+1 i trochę żałuję, że pospieszyłam się.. ale sprawdzę ile będą kosztować zabawki przed swietami
z tej promocji 2+1 w pepco też skorzystałam i zabawki na święta kupione
Słyszałam o promocji ale nie dojechałam przez chorobę. Teraz duzo tych promocji robią ale pewnie po świętach będzie najtaniej
W weekend planuje wybrać się na zakupy, mam nadzieję że trafię jeszcze na jakieś perełki na świąteczne podarunki.
teraz była od czwartku fajna promocja w biedronce . Kupując 3 zabawki otrzymywało się voucher na 50% kwoty ,więc 140zł w naszym przypadku zaoszczędzone dzis kasa wydana na zakupy , a reszta zabawek dla dzieci kupiona i już mam wszystkie dzieciaki w rodzinie z głowy :)
Na xabawko to co cheipa sa promocje aby tylko w sklepie utrafil to co sie szuka;) u nas zabakowa juz tylko najmlodsza corka wiex taka porcja zabawek to juz na kilka okazji;)
Mazia fajne są takie okazje, szkoda, że w biedrze nie mają linkimalsów;(
idziemka oj tak musiałam pomyśleć co to jest :D haha
ale jedną zabawkę z tego mamy :D
Ja mam kilka i córka lubi się nimi bawić. więc jak jest jakaś okazja to kupuję następne, ale właśnie muszę gdzieś indziej niż w biedrze..
My kupiliśmy żółwika z linkimals córce na gwiazdkę. Które jeszcze polecacie, bo wszystkie są takie fajne, że ciężko wybrać.
doris, linkimals to byl nasz strzal w 10 na poprzednie swieta...