Niebezpieczne słońce

Jesteś tak krem w sztyfcie jest wydajny i dobrze się wchłania.  Nam się co ostatnio złamał ten sztyft ale to dlatego że córka ciągle się tym bawi, wkłada do buzi i rzuca. 

O nigdy nie probowalam

Warto a wręcz trzeba chronić wrazliwą skórę maluszka. U nas zawsze był problem z rozsmarowaniem bo się wiercili. Mieliśmy sztyft i był ok :) ale też się złamał, spadł do ziemi i tyle zostało :D

ja jeszcze takiego nie miałam 

My właśnie pierwszy raz. Szybki w aplikacji ale trzeba uważać, by nie złamać 

Dziecko może łatwo wytracić z ręki.. tym bardziej jeżeli spodoba się i sam.bedzie chciał zobaczyć co to ;)

Oj to napewno sie spodoba;) i na pewno bedzie chcialo zobaczyc jak to dziala;)

Ja też teraz dla małej miałam w sztyfcie i a koniec sezonu się złamał się dałam radę go włożyć i jest ok. Można smarować dalej

ten nasz akurat mia wygląd szminki więc o złamanie łatwo. Bo np sztyft z musteli na zimę jest wyglądem jak mini mydełko pod pachę :) czyli fajnie się trzymie i przy dobrym wysunięciu nie ma możliwości złamania 

Widziałam ten sztyft z musteli :) Nie miałam go jednak. Zawsze do rozsmarowania brałam mleczko :) Nie miałam z nim problemu ;) 

trzeba uważać to się nie złamie 

Ja poluje teraz na mustele i liczę, że będzie gdzieś w promocji:) 

Napewno , czekaj na black friday

Nie wierzę w black:D nie kupiłam jeszcze nic w lepszej cenie :D zazwyczaj zawyżają przed, by później obniżyć i zrobić wielka promocje 

Nigdy nie poluje na Black friday :) Nie korzystam z tych niby mega promocji :)

też takiego czegoś nie mam bo jak coś potrzebuje to po prostu kupuję w danej chwili 

Haha no tak ja tez w to nie bardzo wierze chociaz w tamtym roku cos wypatrzylam wrzucilam linka i dziewczyna z forum kupila jakas fajna zabawke faktycznie przecena byla spora bo obniza 200zl ale to czasami sie cos znajdzie co jeszcze nam nie potrzebne;) ja ogarniam ceny produjyiw ktore chxe kupic i obserwuje je przez jakis czas jak cena spada to kupuje;) 

ja obserwuję już jakie są ceny np tych zabawek które chce kupić córce na  święta i jak fatycznie cena spadnie to je kupię. A kiedy jest Black Friday ?

W.smyku zawyżają ceny i niby przeceniają.. podobnie w ccc.... promocje to tylko te które są na cały asortyment w sklepie.. Tak to ja juz nie wierzę w takie promocje.. 

Ja obserwuje ceny i powiem Wam, że to prawda , że podwyższają naprawdę te ceny, żeby potem zaniżyć;D masakra;D