Fajne macie dziewczyny te brzuszki muszę zrzucić fotki na kompa to też się swoim pochwale :))
Dziękuję Kasia. Miło mi.
Malgorzata Kto ci lepiej poprawi humor niż forumowiczki:)
Ja w pierwszej ciąży długo miałam mały brzuszek. W 5 miesiącu to tylko w mocno obcisłych ubraniach było widać, ze większy, choć niekoniecznie ciążowy. W 9 miesiącu też nie był jakoś bardzo duży, Tak się synek po prostu układał, Natomiast znajoma w 5 miesiącu zawsze już miała dobrze widoczny brzuszek. I zawsze pięknie wyglądała z nim.
Jak widać nie ma reguły kiedy brzuszek zaczyna być widoczny. Wszystko zależy po pierwsze jakie dziecko jest duże i po drugie jak się układa w naszym brzusiu. Jedni mają większy drudzy mniejszy nie ma co się zastanawiać i przejmować.
Wszystkie są i tak śliczne:)
Ale macie fajne te brzuszki Ja w porównaniu do Was miałam brzuszysko hehe
Ja miałam zdjęcia nawet 2 dni przed porodem - mąż mi zrobił. Ale jak je zobaczyłam to dostałam histerii. Wyglądałam jak potwór z okropnymi rozstępami i mąż je usunął…
A to mój brzuch , zdjęcie zrobione przed chwilą. Nie wiem czy jest duży czy mały , ale na pewno widoczny. Jestem w 26 tc.
Jajeczko fajny brzusiu. Okrąglutki Super
Jajeczko malutki ale ładniutki
ja w 26 tc już miałam rozstępy na bokach o.O
Jajeczkobardzo ładny brzusio
Ile bym dała by wrócić do czasów z ciąży bo w sumie mimo objawów ciążowych bardzo fajnie wspominam ten okres i swój mega brzusio
Patrycja to może kolejna dzidzia?
Patrycja kolejna dzidzia i będziesz po problemie. Będzie brzusio i te kopniaczki
Jajeczko śliczny ten Twój brzuś.
dziękuje dziewczyny za miłe słowa Nie będę skromna i powiem ,że też go lubię.
Jajeczko89 piękny brzuszek
patrząc na Twoją fotkę mogę śmiało powiedzieć że mój był mały bo miałam mniej więcej taki jak Ty kilka dni przed porodem
ale podobno w pierwszej ciąży często brzuszki są małe
anka faktycznie w pierwszej ciąży brzuszek jest mniejszy, ciąża później zaczyna być widoczna dla innych tzn ludzi postronnych niż w drugiej. Może dlatego wydaje nam się, że brzuszek jajeczka jest duży
U mnie brzuchy były takie same, a wiem bo mierzyłam średnice :-)))) nie wiem czy co do milimetra, ale tak samo wielkie i słuchajcie waga synków również była taka sama :-)))))
a wielkość brzucha oczywiście nie ma znaczenia bo można urodzić duże i zdrowiutkie dziecko mając lekko odstających brzuch a wiem to stąd bo moja soistra jak była w 9 miesiącu to nie było tego widac i tak w każdej ciąży :-)))) a moja siosra jest szczupłą dziewczyną a jej dzieci wszystkie po 3 kg
Dokładnie wielkość brzuszka nie ma nic do rzeczy. W najmniejszym stopniu nie wpływa na wielkość dzieciaczka.
A sama nie mierzę brzuszka co miesiąc robię sobie tylko pamiątkowe zdjęcie żeby wiedzieć kiedy brzuszek zaczął być chociaż widoczny
A ja zmierzyłam bo koleżanka która wtedy była w ciąży w tym samym czasie napisała mi smsa ile ma średnicy mój brzuch bo je przekroczył 100cm:-)))) ja tak czytam zdziwiona i myśle, no nie wiem, ale z ciekawości zmierze bo tak to bym nie wpadła na to, żeby brzuch mierzyć :-)))