Nie waga a wielkość brzuszka

Jestem w 14 tygodniu przytylam 4kg i wydaje mi się że to dużo. To moja pierwsza ciąża, brzuszek już jest widoczny. A moja chęć na słodkie nie ginie…

Dziewczyny śliczne te wasze brzuszki.Mój 2 mies przed porodem wyglądał tak… jak nazdjeciu poniżej tez go nie mierzylam
Dziecko ur. O wadze 3.750g a miałbym mniejszy :smiling_face:

ja miałam mały brzuch wizualnie nie przytyłam jakoś bardzo ale kg było więcej ok 18, cm ok 20 w brzuchu

Ja miałam olbrzymi brzuch. U mnie odrazu było widać ciążę. Mój brzuch w 6 miesiący był tak duży jak u niektórych kobiet które szły do porodu. Ale moja gwiazda też była sporym maluszkiem.
Mam natomiast koleżankę która na 2 tygodnie przed porodem miała tak malutki brzuch,że żartowaliśmy, iż jej dziecko owinęło się wokół kręgosłupa. Uwierzcie, że miała taki brzuszek, że wyglądała jakby miała wzdęcie a nie była w ciąży. :slight_smile:

Mój jest chyba w sam raz:) 6 miesiąc i plus 3 kg.

E.Machulak to mały brzusio miałaś :slight_smile:
Ja miałam taki 3 miesiące przed porodem

Dominika porównując brzuch z poprzednia ciazy to faktycznie był mniejszy. Przy córce to piłkę miałam już ruszać się nie mogłam a przy synku jak mi lekarz powiedział ze dziecko małe będzie to tez tak myślałam kiedy się urodził grubasek to byłam w szoku jak on się tam pomieścił i jeszcze wagowe cięższy o 500 od córki.

Ja w pierwszej jak i drugiej ciazy mialam duzy brzuszek, a pierwszej ciazy to nie ktorzy mysleli ze beda blizniaki :slight_smile:

W pierwszej ciąży będąc na ktg w 36 tygodniu ciąży w porównaniu do innych mam , wyglądałam jakbym miała rodzić za kilka miesięcy. Brzuch miałam mały , dziecko też było nie duże.
W drugiej ciązy brzuch mam większy , ale nie ogromny.

Ja mam taki:)

MamaKasia który miesiąc? Mam pytanie bo widzę tatuaz…nie rozciagnal się ??? Pytam bo mam koleżankę która też ma na brzusiu tatuaz i zrobiły się jej rozstępy i teraz tatuaz wygląda nieefektownie .

Jajeczko podobnie było u mnie jak się mnie znajomi lub sąsiadka pytała kiedy rozwiązanie. …to była w szoku jęk jej powiedziałam ze to juz koncówka… ha może to dlatego że lubię luźny styl i luźne ubrania może tak brzusiu w oczy się nie rzucal

Ja nie mam aż tak dużego brzuszka ale też nie przytyłam za wiele bo 3,5 kg . Jestem w 22 tygodniu :slight_smile: Może wystrzeli później :slight_smile:

mamaKasia ale maleńki! :smiley: ja pochwalę się swoim :stuck_out_tongue:

Data tych zdjęć to 01.06.2014, a wyobraźcie sobie, że urodziłam równo za 2 miesiące… Właśnie w tym czasie pytali się czy już rodzę… A jak powiedziałam, że nie, to czy to bliźnięta…

Mój przyrost wagi wielki nie jest w sumie tyle ile podobno powiino się tyć w ciązy natomiast brzuszek rośniej oj rośnie :smiley: Jestem dopiero w 20 tygodniu a brzuś sporawy nie da sie ukryć :wink:

E. Machulak dopiero 23 tydzień:) na brzuszku nie mam póki co żadnych rozstępów, a co do tatuażu to raczej jest w takim miejscu, że wszystko go ominie:)

Magiczny no niby maleńki, ale za to krasnoludek ze mnie, więc może i lepiej:D
Kasia na pewno wyskoczy w końcu to dopiero nasze początki:)
Anna śliczny okrąglinek <3

W pierwszej ciąży miałam bardzo malutki brzuszek, niektórzy nie wiedzieli nawet, że jestem w ciąży. Przytyłam 10 kg, a córka ważyła 3150 g. W drugiej brzuszek był dosyć duży - córka urodziła się w 36 tc. a ważyła 2540 g- przytyłam 14 kg. w trzeciej brzuch miałam duży- jak mierzyłam miesiąc przed porodem to było 99 cm. Córka urodziła się w 35 tc., ważyła 2900 g, a ja przytyłam tylko 9 kg.

mamaKasia, śliczny brzusio, aż zatęskniłam za moim!

Jejku no to teraz jak patrze na wasze brzuszki dziewczyny notowania ja w w 22 tyg maluszka brzuch ale moja mam mówiła ze będąc w 9 mies ze mną ludzi się jej dziwili ze taki mały ma . Ja mialam podobnie obie ciążę małe brzuchy .
To dobrze niech wasze maluszki rosną zdrowo :smiling_face:

Agnieszka tylko pozazdrościć tych niewielu kilogramów. :slight_smile:

Ja miałam taki 18 dni przed porodem.

Małgorzata bardzo zgrabniutki:) Ja się cieszę, że póki co mam proporcjonalny do swojej budowy ciała, a w sobotę zobaczymy ile waży kluska:)