Ja chyba wlasnie przezywam spadek nastroju… ostatnie kilka dni byly mocno obciazajace… wszystko sie wali,psuje… a ja chyba nie mam juz sily walczyc i usmiechac sie.
Przedwczoraj wszystko mi wypadalo z rak, finalnie usiadlam na srodku kuchni i ryczalam jak bobr.
Najgorsze ze nie widze perspektyw na lepsze, narazie stoje w gównie i to tak doslownie bo mamy dziwny problem z wybijajacym szambem mimo iz nie jest przepelnione…
U nas poczatek roku tez kiepsko sie zaczal…
wlasnie wczoraj bylismy u adwokata i zakladamy sprawe karna jednemu facetowi… nie chcielismy tego robic ale przeszedl juz samego siebie …
Przykro mi nie wiem co sie dzieje dokladnie ale trzymam kciuki aby bylo lepiej ![]()
![]()
tez mam czasami takie dni ze niemam sily , popadam w jakos delresje ;(
Dzis jest trochę lepiej 🩵
Wczoraj maz odebral syna z przedszkola i odrazu pojechali na zakupy. Wracaja.
Syn z rozyczka w doniczce leci do mnie
Filip: mamo mamo kochamy Cie
Ja: ojej co sie stalo ?
Tata: niiiiiiiiiiiiiiiic
Filip: zapomnielismy plecaka i bidonu z przedszkola ale sie nie denerwuj ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dzis byl hydraulik- znalazl przyczyne wybijajacej wody - to zator przy samym szambie. Przepchal i poprosil 450zl ![]()
Maz widzial juz wczoraj ze jestem na skraju - ja wczoraj caly dzien bylam w pizamie… nawet soczewek nie zalozylam…
Wiec dzis z rana zrobil mi kąpiel z piana, swieczka, kinder bueno i bawaria truskawkowa 0% ![]()
I wiecie co ? Moge mowic na niego duzo, bo len okrutny ale jak sie juz postara to mam lzy w oczach
on wie jak bardzo tego potrzebowalam, wlaczylam sobie C.C.Catch z glosnika i chilluje ![]()
Ale suuper
kochający mąż to szczęśliwa mama i żona ![]()
wczoraj tez chodziłam caly dzien w pizamie od niepamiętnych czasów…
Hydraulik nooo powiedzial niezla kwotę 🫨:roll_eyes: zator pewno z lat się zrobił - dobrze że gówniana sprawa już nie wybija ![]()
Z jednej strony kwota ogromna a pracy 10minut. Z drugiej strony zapachy wiadomo jakie a i sprzet mial za 3 tys bo to taka sprezyna elektryczna do udrażniania. Wiec w sumie cena adekwatna.
To moze my miałyśmy Blue Friday ?![]()
Oooo zazdroszczę !
Ale cudowny mąż ![]()
![]()
Mojemu by nawet przez myśl nie przeszło zorganizowanie czegoś takiego
się nie doczekałam czegoś takiego i chyba nigdy nie doczekam ![]()
Dobrze że się udało rozwikłać zagadkę z usterką. A co do ceny fachowca, to fakt praca w malo przyjemnych warunkach, a w sprzęt zainwestował raz i pewnie już dawno mu się zwrócił…
Ja tak samo sie nie doczekam…
chyba zd syn troche podrosnie i mi kapiel uszykuje ![]()
O to to to! Myślę że synka będzie można liczyć w tej sprawie ![]()
To dawaj na wątek Nastrój tam Cię wesprzemy
![]()
![]()
Ah nie tu miałam to dodać @Natalia92 ![]()
No oby ahhah
Kochane pamietajcie ze od dzis sklada sie nowy wniosek o swiadczenie 800+ krore bedzie od 1 czerwca.
@Mama.Wiki @Ma_gorzata_Ksi_ek @_MamaKinga_1 @DDoominika oznacze Was to wiecej osob zobaczy ![]()
Dzieki wlasnie musze zlozyc pozniej ![]()
Dziękuję za przypomnienie
od początku miesiąca miałam w głowie że złoże od razu pierwszego dnia bo później zapomnę no i zapomniałam o tym całkiem ![]()
![]()
![]()
Dobrze , że przypominasz
Super że przypominasz, ja sobie dodatkowo cyklicznie ustawiłam w kalendarzu by pamiętać o złożeniu
Bank mi przypomniał , złożone ![]()
Aaa dobrze, że przypominasz, bo zupełnie zapomniałam ![]()
![]()