Nastrój

Ja chyba wlasnie przezywam spadek nastroju… ostatnie kilka dni byly mocno obciazajace… wszystko sie wali,psuje… a ja chyba nie mam juz sily walczyc i usmiechac sie.
Przedwczoraj wszystko mi wypadalo z rak, finalnie usiadlam na srodku kuchni i ryczalam jak bobr.
Najgorsze ze nie widze perspektyw na lepsze, narazie stoje w gównie i to tak doslownie bo mamy dziwny problem z wybijajacym szambem mimo iz nie jest przepelnione…

1 polubienie

U nas poczatek roku tez kiepsko sie zaczal… :frowning: wlasnie wczoraj bylismy u adwokata i zakladamy sprawe karna jednemu facetowi… nie chcielismy tego robic ale przeszedl juz samego siebie …

Przykro mi nie wiem co sie dzieje dokladnie ale trzymam kciuki aby bylo lepiej :purple_heart::purple_heart::purple_heart: tez mam czasami takie dni ze niemam sily , popadam w jakos delresje ;(

Dzis jest trochę lepiej 🩵
Wczoraj maz odebral syna z przedszkola i odrazu pojechali na zakupy. Wracaja.
Syn z rozyczka w doniczce leci do mnie
Filip: mamo mamo kochamy Cie
Ja: ojej co sie stalo ?
Tata: niiiiiiiiiiiiiiiic
Filip: zapomnielismy plecaka i bidonu z przedszkola ale sie nie denerwuj :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Dzis byl hydraulik- znalazl przyczyne wybijajacej wody - to zator przy samym szambie. Przepchal i poprosil 450zl :rofl:
Maz widzial juz wczoraj ze jestem na skraju - ja wczoraj caly dzien bylam w pizamie… nawet soczewek nie zalozylam…
Wiec dzis z rana zrobil mi kąpiel z piana, swieczka, kinder bueno i bawaria truskawkowa 0% :heart:
I wiecie co ? Moge mowic na niego duzo, bo len okrutny ale jak sie juz postara to mam lzy w oczach :heart: on wie jak bardzo tego potrzebowalam, wlaczylam sobie C.C.Catch z glosnika i chilluje :heart:

5 polubień

Ale suuper :slight_smile: kochający mąż to szczęśliwa mama i żona :slightly_smiling_face::smiling_face: wczoraj tez chodziłam caly dzien w pizamie od niepamiętnych czasów…

Hydraulik nooo powiedzial niezla kwotę 🫨:roll_eyes: zator pewno z lat się zrobił - dobrze że gówniana sprawa już nie wybija :grinning:

Z jednej strony kwota ogromna a pracy 10minut. Z drugiej strony zapachy wiadomo jakie a i sprzet mial za 3 tys bo to taka sprezyna elektryczna do udrażniania. Wiec w sumie cena adekwatna.

To moze my miałyśmy Blue Friday ?:rofl:

Oooo zazdroszczę !

Ale cudowny mąż :pleading_face::heart:
Mojemu by nawet przez myśl nie przeszło zorganizowanie czegoś takiego :grinning: się nie doczekałam czegoś takiego i chyba nigdy nie doczekam :sweat_smile:

Dobrze że się udało rozwikłać zagadkę z usterką. A co do ceny fachowca, to fakt praca w malo przyjemnych warunkach, a w sprzęt zainwestował raz i pewnie już dawno mu się zwrócił…

Ja tak samo sie nie doczekam… :sweat_smile: chyba zd syn troche podrosnie i mi kapiel uszykuje :slight_smile:

O to to to! Myślę że synka będzie można liczyć w tej sprawie :sweat_smile:

To dawaj na wątek Nastrój tam Cię wesprzemy :smiling_face_with_three_hearts: :white_heart::white_heart:

Ah nie tu miałam to dodać @Natalia92 :hugs:

1 polubienie

No oby ahhah

Kochane pamietajcie ze od dzis sklada sie nowy wniosek o swiadczenie 800+ krore bedzie od 1 czerwca.
@Mama.Wiki @Ma_gorzata_Ksi_ek @_MamaKinga_1 @DDoominika oznacze Was to wiecej osob zobaczy :rofl:

7 polubień

Dzieki wlasnie musze zlozyc pozniej :wink:

1 polubienie

Dziękuję za przypomnienie :star_struck: od początku miesiąca miałam w głowie że złoże od razu pierwszego dnia bo później zapomnę no i zapomniałam o tym całkiem :rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

Dobrze , że przypominasz

1 polubienie

Super że przypominasz, ja sobie dodatkowo cyklicznie ustawiłam w kalendarzu by pamiętać o złożeniu

2 polubienia

Bank mi przypomniał , złożone :slight_smile:

1 polubienie

Aaa dobrze, że przypominasz, bo zupełnie zapomniałam :rofl::heart:

1 polubienie